Quercus Napisano 5. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2014 Ok, ti verjamem, vsak dan se nau?im in izvem kaj novega. A so ble 6ke tud 4X4 ? Sam pada? v jamo, ki jo nam drugim koplje?, a ve? ? Citiraj
Boss Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 WTF ? 4 kolesa X 4 pogon + 1 rezerva v prtlja?niku. Citiraj
Quercus Napisano 5. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2014 4 kolesa X 4 pogon + 1 rezerva v prtlja?niku. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Sam pada? v jamo, ki jo nam drugim koplje?, a ve? ? Kaj kopljem, nisem fizikalc ?A sam kaj ne razumem ?Mal sem se zgubu. 4 kolesa X 4 pogon + 1 rezerva v prtlja?niku. ?e prav razumem ma tak avto lo?en pogon od koles, pa se zato ?teje vse po 2x in seveda ?e rezerva, ki je verjetno ta rikvercat? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 6. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2014 Kaj kopljem, nisem fizikalc ?A sam kaj ne razumem ?Mal sem se zgubu. ?e prav razumem ma tak avto lo?en pogon od koles, pa se zato ?teje vse po 2x in seveda ?e rezerva, ki je verjetno ta rikvercat? YavarYe X6V6 ti si itak vedno izgubljen in neve? kaj, kako in kamVedno i??e? izgovoreBoss, ti pa vedno ne lo?i? jabolk in hru?k med seboj. A mogo?e kdo ve, a so bile verzije z avtomatskim menjalnikom delane za ameri?ki trg? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 YavarYe X6V6 ti si itak vedno izgubljen in neve? kaj, kako in kamVedno i??e? izgovoreBoss, ti pa vedno ne lo?i? jabolk in hru?k med seboj. A mogo?e kdo ve, a so bile verzije z avtomatskim menjalnikom delane za ameri?ki trg? Ok ?e res, samo vedno so me u?ili ?e ne ve? oziroma ne razume?, vpra?aj in jaz spra?ujem.Kje so izgovori, vsaj enega mi lepo prosim napi?i. Se seli? v ameriko ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 YavarYe X6V6 ti si itak vedno izgubljen in neve? kaj, kako in kamVedno i??e? izgovoreBoss, ti pa vedno ne lo?i? jabolk in hru?k med seboj. A mogo?e kdo ve, a so bile verzije z avtomatskim menjalnikom delane za ameri?ki trg? Zadr?i se raje komentarjev ker te lahko stane izleta v banovce Druga?e pa ti lahko samo sanja? o tem kar on vozi, je vozil, ?ravfal,... Se bo? po tem pogreznil v zemljo pa vyel nazaj sicer pa kr govori Je pa zanimivo branje ker o?itno ne ve? kaj je SARKAZEM ?e pa ne vidi? da se vsi delajo ?e norca s tebe pa tut ne vem... Sicer pa go on Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Boss, ti pa vedno ne lo?i? jabolk in hru?k med seboj. kako da ne... hru?ke imamo doma v eni ko?ari, jabolka pa v drugi. Ne vem, ?e nisem bil tako pijan (navodkkan) da tega ne bi lo?il - a ti pa ima? probleme z lo?evanjem? :ne vem: Citiraj
qwerty Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 kako da ne... hru?ke imamo doma v eni ko?ari, jabolka pa v drugi. Ne vem, ?e nisem bil tako pijan (navodkkan) da tega ne bi lo?il - a ti pa ima? probleme z lo?evanjem? :ne vem: o?itno ma med mo?kim in ?enskim spolom Citiraj If in doubt, flat out...
Quercus Napisano 6. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2014 Ok ?e res, samo vedno so me u?ili ?e ne ve? oziroma ne razume?, vpra?aj in jaz spra?ujem.Kje so izgovori, vsaj enega mi lepo prosim napi?i.Se seli? v ameriko ? Ne,tega ne bo? do?ivel. Zadr?i se raje komentarjev ker te lahko stane izleta v banovce Druga?e pa ti lahko samo sanja? o tem kar on vozi, je vozil, ?ravfal,... Se bo? po tem pogreznil v zemljo pa vyel nazaj sicer pa kr govori Je pa zanimivo branje ker o?itno ne ve? kaj je SARKAZEM ?e pa ne vidi? da se vsi delajo ?e norca s tebe pa tut ne vem... Sicer pa go on Povej v katere Banovce naj te peljem?Na?e,srbske ali ?e?ke? A si mogo?e moj ? kako da ne... hru?ke imamo doma v eni ko?ari, jabolka pa v drugi. Ne vem, ?e nisem bil tako pijan (navodkkan) da tega ne bi lo?il - a ti pa ima? probleme z lo?evanjem? :ne vem: Jaz nisem pjan?ek tako kot ti in sem zelo natan?en. o?itno ma med mo?kim in ?enskim spolom Seveda saj lahko vam povem da va?a Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Ti si pa velik ljubitelj skupine GU-GU Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ne,tega ne bo? do?ivel. Na nekaj mi nisi odgovoril.Lepo prosim, ?e mi odgovori? pa brez da se dela? nevednega. Spra?ujem po MOJIH izgovorih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Povej v katere Banovce naj te peljem?Na?e,srbske ali ?e?ke? A si mogo?e moj ? Mamo ?e kake druge tudi za tak?ne paciente Pa ?e popotnico dobi? a nismo prijazni? Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Mamo ?e kake druge tudi za tak?ne paciente Pa ?e popotnico dobi? a nismo prijazni? Malo se umiri. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 7. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ti si pa velik ljubitelj skupine GU-GU Bravo!Kdaj si pa to ugotovil?A ti pa nisi odra??al z njimi in njihovo glasbo?Take muzike ne zna danes nih?e ve? narediti in besedila povedo to?no to kar me spra?ujete. Na nekaj mi nisi odgovoril.Lepo prosim, ?e mi odgovori? pa brez da se dela? nevednega.Spra?ujem po MOJIH izgovorih. Pri tebi so vedno samo izgovori in ni? drugega Mamo ?e kake druge tudi za tak?ne paciente Pa ?e popotnico dobi? a nismo prijazni? Slovanske du?e nima? v sebiA bo? raje ? Malo se umiri. Jaz sem miren in vse vam lepo povem.A mi ho?e? povedati ali da greva plesat ? Ti si pa velik ljubitelj skupine GU-GU Bravo!Kdaj si pa to ugotovil?A ti pa nisi odra??al z njimi in njihovo glasbo?Take muzike ne zna danes nih?e ve? narediti in besedila povedo to?no to kar me spra?ujete. Na nekaj mi nisi odgovoril.Lepo prosim, ?e mi odgovori? pa brez da se dela? nevednega.Spra?ujem po MOJIH izgovorih. Pri tebi so vedno samo izgovori in ni? drugega Mamo ?e kake druge tudi za tak?ne paciente Pa ?e popotnico dobi? a nismo prijazni? Slovanske du?e nima? v sebiA bo? raje ? Malo se umiri. Jaz sem miren in vse vam lepo povem.A mi ho?e? povedati ali da greva plesat ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Quercus, go fu.. someone other. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Bravo!Kdaj si pa to ugotovil?A ti pa nisi odra??al z njimi in njihovo glasbo? ne nism Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.