COBO Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=490918# Sicer zelo zjahana in verjetno ne ravno lepo vozena ( krama na avtu mi daje tak obuctek ) A vseeno prvic vidim tako mazdo pri nas. Kej ve kej vec kok je takih coupejev pr nas ? Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Boss Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Teh coupejev je verjetno res samo ene par, je pa tale kar lepo zjahan pa ?e kadilo se je v njem (popolnoma rumen volan) tako, da :ne vem: Ne pozabit tudi na registracijo, ki je zaradi 13KM preve? vi?ja za kar 40 jurjev - se pravi tam nekje 207.000 sit, ?e nima? nobenih bonusov in to za 15 let star avto ?e racionalno gledam, ga jaz ne bi vzel tud, ?e mi ga da zastonj. V kolikor pa si ljubitelj takih avtov ali pa bi rad naredil kak?en hud styling ja pa tole kar cool.. Citiraj
KAALman Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 tule v okolici MS sta bla dva, ena rde?a in ena ?rna hudo zrihtana ampak ju ?e nekaj ?asa ni ve? videti... ?koda sicer, ker so tile cupeji redki ! Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Ja ne vem, ni mi glih nevem kako lepa ), motor pa zna bit kar po?teno divja zadevca! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.