Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Uniorov komplet imbusov je nima. Gedore imbus nastavki tudi ne. Sem pa tole naše v kufru gedor:
-
Več kot pol zaposlenih na SŽ je na minimalcu!...to je za tebe visoka plača?...a si še navajen iz socializma?..mpa pridi na SŽ delati...je pomanjkanje kadrov vsepovsod,te takoj vzamejo...tudi vez več ne rabiš!!!...sam pr plači je hakeljc. Pa,da ne napišem,za kaj je žena (in pet sodelavk) tožila SŽ...in tožbo po dveh in pol letih dobila. Za mojo plačo sem ti pa že pisal,pa te ičitno še zmeraj faušija matra... Ti pa za proizvodne delavce v socializmu lahko povem primer,k vem iz prve roke (tašča je delala v obračunu v Teolu). Navadni proizvodni delavec v Teolu je dobil višjo plačo kot Prometnik na JŽ v Zalogu na ranzirni pistaji v centralni postavljalnici (nakvišji rang po zahtevnosti). Ja prav imaš...eni imajo sanjske plače na SŽ...vodilni in "podaniki" ostali pa drek.
-
Od sportman333 · Napisano
ta gospa je ena med njimi Nekdanja ministrica v službo na Slovenske železnice? WWW.DNEVNIK.SI Sanja Ajanovič Hovnik je po naših neuradnih informacijah med devetimi kandidati, ki izpolnjujejo pogoje za delovno mesto vodje sektorja za pravne zadeve in kadre. Sodeč po razpisnih pogojih ji je to mesto... -
Gužva bo morda kje južno DOLE, pri nas utegne biti zgolj; GNEČA
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)