Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Najbolj?i komad od Mihajlota - Dirty Diana! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Culture Beat: Mr. VainMagic Affair-Omen 32 Unlimited - No limit pa take stare iz davnih ?asov ko smo ?e dosti okoli plazli letnik 75-76 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Slon in Sade? - Jebejo nas Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 letnik 75-76 76 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 76 Najbolj iskan letnik (pri polcajih in babah) Lorret de Marr? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 God is watching us (from a distance) - ne vem izvajalke, men en najlup?ih komadi?ov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Jaz bolj gledam, kot posli?am (sem naglu?en ). Kaka "Gilera" ni slaba. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 God is watching us (from a distance) - ne vem izvajalke, men en najlup?ih komadi?ov! hmmm... Bette Midler....verjetno Citiraj LP KAALman
enej_46 Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 trenutno mam v autu serj tankian-a biv?ega vokalista od system of a down...zakon cd! druga?e pa...gre kdo na zz tope ta vikend? moj stari gre, meni ?efica no?e fraj dat Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Pop dizajn - Zate! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Pop dizajn - Zate! lajk it Citiraj
Z M A J Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Bjelu Dugme - Lipe cvatu (mislim da je tko naslov)! Sovra?m namre? to muziko, pa ma sodelavka za zvonjenje na?timan, matr dobim skor o?pice, ob uvodu, ko nek "?oban" za?pila na pi?uko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Danes zjutraj repeat one:http://www.youtube.com/watch?v=Gv6psE7l7rk Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Dan ljubezni (zame najlep?a slovenska muzika)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 ups Avdicija za power rangers???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Pravkar poslu?am - Mute. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Alex Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Dream theater. Bdw-koncert v soboto se res za?ne kao ob 18-h. Kaj bo to neke vrste matineja al kaj? Citiraj
madmax Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 aja, to pa prvi? sli?im Kje si pa to prebral/sli?al? Citiraj
Alex Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 aja, to pa prvi? sli?im Kje si pa to prebral/sli?al? Danes klical organizatorja.In kao bodo celo 2 predskupini. V vsakem primeru bom tam prej. Citiraj
LabiGT Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 jaz mam zdaj hudo dilemo, ker najboljsi prijatelj organizira glih v soboto rojstno dnevno zurko... in zdaj ne vem kako cem narest, da se udelezim obeh dogodkov (k bi hoteu narest 2 zmenka naenkrat ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Beethovnovo 5. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
jures Napisano 30. oktober, 2009 Prijavi Napisano 30. oktober, 2009 Bon Jovi - The Circle!!! (izide 10.11.2009) originalni Bon jovi!!! Sledi pa Robbie Williams - Reality killed a Video star (izide 6.11) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 30. oktober, 2009 Prijavi Napisano 30. oktober, 2009 ni? ne poslu?am... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.