Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ocena mestne vožnje je izredno relativna. Ogromna razlika je se vozit v Ljubljani ob 8 uri zjutraj v konici med delovnikom ali pa recimo ob 22 uri zvečer. Pa oboje rečemo mestna. Tako, da jaz osebno mestne vožnje sploh ne bi dajal v referenco ali je vse OK ali je kaj slučajno z motorjem narobe. Relacije po regionalkah in AC ob normalni pretočnosti sta veliko bolj ustrezni pokazatelj kako pa kaj.
-
Aha, hvala! Se bom odvadila vožnje v leru. Ali zaviranje z motorjem ne škoduje motorju dolgoročno? Ves čas sem v dilemi, katero komponento šparati na račun druge in na račun porabe. Rada bi vozila tako, kot je optimalno za avto. Jap, motor je 1.3. 🙂 še enkrat hvala!
-
Tudi jaz se moram pohvalit glede alkohola. Ponoči smo se vračali s silvestrovanja iz Strunjana ( ob 2.45) in v Strunjanunu so nas ustavilave deklice in možje v modrem. Napihal sem 0.0. Delikica v modrem mi je čestitala, tako za alkohol kot za novo leto in zaželela, da bi bil tako priden tudi v bodoče. 😇 Tudi kolega, ki je vozil za menoj so ustavili. Prav tako je bil tudi on "čist". Tudi rokerji nis(m)o več, kar smo nekoč bili. 😊
-
Zadovoljen sem predvsem s svojo telesno formo IN da sem v zadnjih 4ih mesecih leta 24 izpil toliko alkohola, da bi ga vsega upal skoncentrirati v eno popoldne, sesti za volan in ko bi mi policist predpisal alkotest, bi bil rezultat POD zakonsko mejo za globo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.