Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

U2 live concert iz Milana - leto 2005

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano
Napisano

Pop dizajn; Na Ba?i?na nov? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Elvis - Can't help falling in love...

Bijelo Dugme - Nakon svih ovih godina

LP KAALman

Napisano

I"ll be there for you (Prijatelji)! :danzoman:

Napisano

David Guetta feat. Rihanna :danzoman:

Napisano

Reporter Milan, tema pantofobija! :P

Napisano

JP - Wishfull thinking....

teh nekaj minut se je najlep?e prepustiti glasbi :)

LP KAALman

Napisano

Jan Prstenjak; Punca

Pa ta ?lovek je spet presegu samega sebe - smajli, ki bruha prosim! :hudicek:<_<

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Psihomodo pop; Ja volim samo sebe :punk::jupiii::P

Napisano

Nek total bedn radio! <_<:hudicek:

Napisano

Ledene ceste - tak starinski stil, ful fajn muzika, morda kdo ve kdo jo izvaja! Mam pa pri?gan Val 202 tega momenta! :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz ga v avtu sploh nimam (če je kdaj nujno mam žnoro). Gre za polnjenje doma, kjer je mnogo bolj priročno samo odložit telefon na polnilec kot pa vštekavat v USB-c. Ne glede kolk paziš, če samo 1x dnevno vtakneš USB-s za polnjenje je to skoraj 2000 vklopov v USB-c v teku življenske dobe 5 let. S9 mi je crknil USB-c prej kot v 5 letih pa je bil redko priklopljen na USB-c.
    • Danes prvič poletel z RC letalom, sam brez inštruktorja modelarja. Model je še cel, slava mi. Hobi, ki sem ga malo začel v osnovni šoli s prostoletečimi modeli in raketami, je čakal skoraj 25 let, da sem ga obudil. Velik dan za mene.  
    • Niso dilerji glavni problem. Problem je tehnologija. Ta se recimo samo na baterijah tako hitro spreminja, da je danes 5 let star EV dejansko zastarel. Sploh pa ob napovedih novih tehnologij, ki enostavno ljudi odvrača od nakupa, ker če kupiš danes, čez pet let nikomur ne moreš več prodat teh jajc razen skoraj napol zastonj.   EV-ja se danes splača kupit le v primeru, da ga boš imel vsaj 10 let (oziroma dokler ne rikne baterija), ga voziš zelo veliko in 80% polniš samo doma po možnosti, če imaš sončnice na strehi. Tako recimo na energentu nekako uspeš prihranit. Se pravi cca 300kkm, da recimo prihraniš 20k€ na energentu. Pa si mogoče prihranil ene 5k€, kot če bi mel ICE.   Vse ostalo je pač minus in dokler računica ne bo bolj pozitivna trg novih, še manj pa rabljenih EV ne bo deloval kot se pričakuje. Jebat ga, to je pač realnost.    
    • 100 ljudi 100 čudi. 100 žena... Meni pa ravno brezžično polnjenje ne ustreza. In ravno zato se trudim, da v avtu ne odlagam telefon na kohar,  tako, da se brezžčno polnjenje nebi začelo.    Ni vse zlato kar je brez žnore.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.