Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Trenutno to...

Oni, ko kaj spremljate igre... komad mi direkt pa?e v Mass Effect.

Napisano

dost realeno besedilo ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?ist me neki nostalgija daje dons ... oldies goldies :prstgor:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

:prstgor:

:prstgor::prstgor:

Napisano

:party0035:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Lu?tna pesmca;

Zame ena najljub?ih iz obdobja Lipe in Skale oz. LaRoce;

90-ta megamix tud ni napa?en;

http://www.youtube.com/watch?v=_3EVzixU4OU...feature=related

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zame ena najljub?ih iz obdobja Lipe in Skale oz. LaRoce;

uf, kaj sm js tega komada preposlu?u, ko sm bil ?e froc :aaaaa: skor vsak dan sm klicu na radio in si ga za?elu za glasbeno ?eljo :D

Napisano

Svetovna glasba (po dobri minuti se ?ele raz?ivi in O?E?I); :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

steve vai v LJ...raztur, kaj drugega itak ni blo za pricakovat :notworth:

(alex a si bil? ker sem videl eno grafitno 6-ko karavan kp tablice parkirano pred vhodom ko sem sel ven)

Objavljena slika

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Bil.Res sem u?ival v vragolijah Steve-ta. :bravo::notworth: Kaj mi nisi javil?Jaz sem bil na balkonu tik nad odrom.

Po mojem je bilo noter 99% glasbenikov (kitaristov).1% ostalih so bile spremljevalke kitaristov. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.