Grega_ Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 tele 2 meseca doma je blo ze skodljivih za zakon lepa pazi, le pazi da ne bo? na hladnem spal Citiraj
jures Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 lepa pazi, le pazi da ne bo? na hladnem spal Sem dons na kavcu.....zarad psa, je boljs ampak mamico da je nekdo mu mogel neki vrzt... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 ?al bo? za malo zamudil....line up je za popi***t dober. to bo NORO! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 Sem dons na kavcu.....zarad psa, je boljs ampak mamico da je nekdo mu mogel neki vrzt... Ma ko smo mel mi psa je ene 2x v 14letih tudi imel angino al kaj jest vem...zgledu je kot da bo umrl vsak cajt...je dobil parkrat po polovico aspirina al kaj jest vem v salami pa je bil v parih dneh k pu?lc...drga? pa veterinarju pelat, druge ni. Citiraj
g.Wankel Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 Heh, meni ni panike, ker radia itak ne poslu?am, ?e si pa sam kaj predvajam je pa to pribli?no v enaki pogostosti z drugimi izvajalci. Seveda v taki zdravi meri, da se ne naveli?am. Michael Mind ima tudi enih par dobrih priredb oziroma remixov: Ja to so bli zlati ?asi. Men ena izmed top izvajalcev (sicer dela tko al tko remake). Najbolj?i mi je bil ''Gotta let u go''...kar pa zdej delata no...ne vem...ni jima treba tega ker bi dost dobr lahko furala nek svoj stil... Druga? je pa to duet. Citiraj
Tomozuki Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 Aja, nisem vedel Sem najprej mislil, da je ta komad pa sem potem videl, da ni: Meni sicer ATB ?e vedno najbolj pa?e, ?e gledam kot celoten paket. Recimo, da bi si ?el neki album kupit pa rekel, da se nisem nasral. Ve?inoma ima bolj chillout pa trance, mogo?e z rahlo zamorjenimi melodijami (ampak mi pa?ejo). Ne maram pa onih elektronskih trobentic. O?pice dobim Citiraj
Deeyan Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Nemoj mi raditi to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Mal se pregleduje nova muska, pa se je najdl ?e neki kar bo na?mu glavnemu plesalcu/dinozavru sigurn v?e? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Mal se pregleduje nova muska, pa se je najdl ?e neki kar bo na?mu glavnemu plesalcu/dinozavru sigurn v?e? GC nov rmx? morala!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 GC nov rmx? morala!!! Kot zanimivost ?e; rjavolasa pevka ki 'poje' v komadu, je odpela dobro poznan God is a girl, od katerga je zdj minil ?e mal ve? kot 10 let Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Kot zanimivost ?e; rjavolasa pevka ki 'poje' v komadu, je odpela dobro poznan God is a girl, od katerga je zdj minil ?e mal ve? kot 10 let jp, Verena ki je takrat nadome??ala Mell, ki je bla takrat na porodni?ki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Mi ni ?voh tale SLO glasba; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Poslu?am eno kompilacijo progresivnega transa pa so celo videi kul: http://www.youtube.com/watch?v=oEpJ3_rgFig Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 @Viper - tole je bilo prej na sporedu v lokalu, ko nisi dobro sli?al; tale mi je tudi okej; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 kr naenkrat mi je pr?u refren na misel Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 Trenutno se pr men rola HardBase.FM Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 90-ta dance; http://www.youtube.com/watch?v=xp3aN6HEgoE...screen&NR=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 La bella vitaIt’s a beautiful life, so let it in your heartMy bella vitaIt’s a beautiful life, no matter who you are (v pesm, da nau pomote) Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 La bella vitaIt’s a beautiful life, so let it in your heartMy bella vitaIt’s a beautiful life, no matter who you are (v pesm, da nau pomote) zakon komad Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 ne morm se naposlu?at introta ..f****** stellar Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 tuuutuuruu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 Jebte se s knjigo ksihtov ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.