Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zvočnike, kitaro ima pa zaenkrat še navadno

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 9 urami je mazdaman napisal:

Moj ta starejši je odkril AC/DC, in ga žge v sobi

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

To me mal spomne na cajte, ko mi je AC/DC pretvornik dejansko skoraj zažgal mizo. Kurcšlus po domače.

33112_1.png

Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Zdaj pa iskreno...kako lahko poslušate tega brezobzirnega morilca? 

Tudi meni je eden bolj antipaticnih osebkov... Žal.

Napisano (urejeno)

Zelenca (radio Zeleni val) :)

Zdaj pa ne več, huhu

Popravljeno od Z M A J
več glasbe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V bistvu so to Power Tools Metal... moraš pa tamalo ploščo poiskat za v CD.

33112_1.png

Napisano

80s Italo disco scena

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Te najbolj pašejo na 6tko,tako kot sanke.... 😁😉
    • Bo pa zastonj a ne, še gorenjci ti bodo fauš.... 😁🫣😉
    • Premze sem na svojmu kar hitro menjal. tovarniško so gor SRAM Code Bronze Stealth. v ožjem izboru so bile: Magura MT7 pro z diski MDR-P Hope 4 v4 + hope diski Shimano XT8120 + RT-MT905 diski TRP DH-R Evo Formula cura 4 ker je žal Trickstuff MAXIMA predraga  ne gledat cene če ne veš. ker za ta dnar lahk dobiš že novo kolo.   Hope & Hayes uporabljata DOT, Magura pa mineralno olje, ki je bol prijazno do okolja in barve na kolesu.   na koncu sta bila v mojem ožjem izboru Magura in Hope (predvsem zaradi barve) in Shimano XT ker jih poznam še iz prejšnega kolesa.  na koncu sem se odločil za Maguro ker sem dobil kr dobro ceno. mislim da je bilo več kot 100€ ceneje kot Hope in malo cenejše kot Shimano XT. Magura je bila pod 350€ za set z diski če se ne motim. če boš vzel maguro kupi zelene ploščice oznaka ''8.S sport''     Glede na tvoj izbor je Magura najcenejša. med 100-200€ če računaš še nove diske Glede na BD: Magura MT7 pro (set z diski) 348 € Hope: set zavor cca 490-520 odvisno od cevi (klasika ali kovinska) Hayes: pa 1 zavora 180-190€   So pa vse 3 zavore top in ne boš zgrešu katero koli izbereš.     
    • Super. Jaz imam tudi to opravljeno.  Moram pa te dni najti čas za montirati novo balanco Spike 800 VibroCore Riser handlebar-30 mm + Gen Evo Mtb Grips. Ter nov sedež SMC Core man saddle. Naslednji nakup bodo nove  bremze. Ogledane  imam : 1.Magura MT7,  2.Hope tech 4 V4  3.Hayes dominion A4.     
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.