Z M A J Napisano 1. september, 2021 Prijavi Napisano 1. september, 2021 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 16. september, 2021 Prijavi Napisano 16. september, 2021 Reklamo za polento,..že par dni 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 29. september, 2021 Prijavi Napisano 29. september, 2021 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 (urejeno) Jaz grem pa v Soboto na koncert v Lj. In sicer na "rock the opera". Ta Dino je fenomenalen pevec. Po moje je od ta mlade generacije najbolj talentiran,da ne govorimo o tem, kako igra klavir in kitaro. 👍 Sem ga imel priložnost slišati v živo še, ko je bil najstnik. Zna bit vrhunski koncert z filharmoničnim orkestrom. Popravljeno 15. oktober, 2021 od Alex Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 dons mal bl na izi en chillmix Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
robertk6 Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Najbolj slavni trenutki Yugota 🤣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.