Z M A J Napisano 24. september, 2023 Prijavi Napisano 24. september, 2023 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 26. september, 2023 Prijavi Napisano 26. september, 2023 V službi načeloma kaj takega ... 😄🤗 Pa tudi kakšen taki HOUSE RELAX kot je zgoraj. https://www.youtube.com/watch?v=3epymwNKbM8 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. september, 2023 Prijavi Napisano 26. september, 2023 jaz imam te dni d'n'b na vrsti Citiraj
Boss Napisano 30. september, 2023 Prijavi Napisano 30. september, 2023 O jej, tole je pa skoraj na nivoju nastopa Zelenskega. Ne rataš predsednik države kr tko, bo treba še kej jajc pokazat. Citiraj
skritikrt Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 Na poti iz nočne...najboljša izvedba-dolga več kot 10 minut...SHM-Japan verzija😃👍 2 Citiraj
Z M A J Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 8. oktober, 2023 Prijavi Napisano 8. oktober, 2023 Sosede, k se mi derejo... 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 12. oktober, 2023 Prijavi Napisano 12. oktober, 2023 Spet iz nočne...legenda iz 80'ih😃👍 1 Citiraj
skritikrt Napisano 14. oktober, 2023 Prijavi Napisano 14. oktober, 2023 Na poti v službo...bolj na glas😁 2 Citiraj
skritikrt Napisano 17. oktober, 2023 Prijavi Napisano 17. oktober, 2023 Naročil v prednaročilu konec Avgusta,in danes prišlo.😃 Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (2023 Remaster) (Dolby Atmos Mix) (Blu-ray Audio) – jpc WWW.JPC.DE Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (2023 Remaster) (Dolby Atmos Mix) jetzt portofrei kaufen. Mehr von Pink... Res lep set vreden svoje cene. 5 različnih tonskih sledi,izjemno dober remaster in surround mix-moram resnično pohvaliti!!!...predvsem kljub vsej tehnični perfekciji in prostorski preciznosti so ohranili retro pridih vokalov in takratne tehnike snemanja-res "kapo dol". Time "gate trga"😲👍 4 Citiraj
Alex Napisano 17. oktober, 2023 Prijavi Napisano 17. oktober, 2023 V decembru pa na koncert v Milano. 😊 4 Citiraj
sportman333 Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 (urejeno) sploh komad 6 / 15 sta zakon Popravljeno 21. oktober, 2023 od sportman333 2 Citiraj
godlike Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 dne 17. 10. 2023 ob 10:17 je skritikrt napisal: Naročil v prednaročilu konec Avgusta,in danes prišlo.😃 Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (2023 Remaster) (Dolby Atmos Mix) (Blu-ray Audio) – jpc WWW.JPC.DE Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (2023 Remaster) (Dolby Atmos Mix) jetzt portofrei kaufen. Mehr von Pink... Res lep set vreden svoje cene. 5 različnih tonskih sledi,izjemno dober remaster in surround mix-moram resnično pohvaliti!!!...predvsem kljub vsej tehnični perfekciji in prostorski preciznosti so ohranili retro pridih vokalov in takratne tehnike snemanja-res "kapo dol". Time "gate trga"😲👍 Imam vinyl 😎 2 Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 pred 34 minutami je godlike napisal: Imam vinyl 😎 Vsa čast👍...moj kolega,k je tud na LP mahnjen,jo je naročil,čeprav ima že staro izdajo....ga zanima,kak je remastering🧐. Meni je top v primerjavi z CDjem...pač Surround je čisto drugačno doživetje take glasbe😋 Prav nenavadno-180g verzija,in da je taka lepa cena😲...tega danes skoraj ne vidiš več,sploh pa ne kak takšen znan bend🙄 Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (remastered) (180g) (LP) – jpc WWW.JPC.DE Die LP Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon (50th Anniversary) (remastered) jetzt portofrei kaufen. Mehr von Pink Floyd gibt es im... 1 Citiraj
godlike Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 Staro izdajo sem mislil 🙂 1 Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 Sta dva benda, ki jih nisem nikoli poslušal, niti nimam nobenega njihovega cd-ja ne plošče. To sta rolling stones in pink floyd. In delno tudi doors. Citiraj
skritikrt Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 pred 2 urama je Alex napisal: Sta dva benda, ki jih nisem nikoli poslušal, niti nimam nobenega njihovega cd-ja ne plošče. To sta rolling stones in pink floyd. In delno tudi doors. Včasih si orng čuden.. pusti ostale,pa tud če jim je všeč,kar tebi ni...in prav je tako...kaj bi pa bilo,če bi vsi imeli tvoj okus😂 2 1 Citiraj
Alex Napisano 22. oktober, 2023 Prijavi Napisano 22. oktober, 2023 pred 6 urami je skritikrt napisal: Včasih si orng čuden.. pusti ostale,pa tud če jim je všeč,kar tebi ni...in prav je tako...kaj bi pa bilo,če bi vsi imeli tvoj okus😂 Nisem nikjer napisal, da ne smeš omenjenih poslušati. Ali se motim? Zaradi mene lahko poslušaš tudi joker out, če želiš. 😉😊 Citiraj
godlike Napisano 22. oktober, 2023 Prijavi Napisano 22. oktober, 2023 Tudi jaz to bolj ne poslušam. Sem v čisto drugih vodah => edm. 3 1 Citiraj
skritikrt Napisano 22. oktober, 2023 Prijavi Napisano 22. oktober, 2023 pred 4 urami je Alex napisal: Nisem nikjer napisal, da ne smeš omenjenih poslušati. Ali se motim? Zaradi mene lahko poslušaš tudi joker out, če želiš. 😉😊 No,pa povej,kaj si z tistim komentarjem mislil povedat. Izraziti,da ti ni všeč...da spadaš med rockerje al kaj...pa se stisni k rockerjem...al kogar pač poslušaš...rabiš občutek,da nekam spadaš. Nobody gives a shit🤣 ...kaj ti nisi nikoli poslušal. Ne bom več okoli tega,k nima smisla...k v peskovniku z plenicami... 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.