Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Še ne...bomo pa😃

Sin podaril za RD...smo ga dobro naučili,a ne😍👍

A gre še kdo?

IMG_20241007_165535.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 1
  • Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Nakaj malo drugačnega...ugasneš luči...zapreš oči...

Raja je čisto "not padla"...

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Si pogledal oglase?
    • Današnji "izsiljevalec"...    Tale kombi (SEGON) bi lahko komot malo zmanjšal in se na glavno (prednostno) cesto vključil za menoj, ker je bilo vse prazno... tako se je pa kar vrinili pred mano, tako, da sem jaz moral malo zmanjšati hitrost ... Na naslednjem križišču je pa za piko n "i" prevozil še rdečo luč ... Sicer tam resda ni nikogar ogrožal... samo vseeno... Jaz se v takem primeru vedno ustavim...    
    • Sedaj se splača kupovat zlato, ker pada in je ceneje. Bo pa šlo kasneje zopet gor.   
    • Meni se ne zdi, da kaj padajo. 🤔
    • Kot prvo. V objem Rusije ne želi nihče razen Belorusije, ki je z njimi vemo zakaj. Tako, da je normalno, da si Ukrajina želi na bogat in normalen zahod ne pa v objem diktature.  Kot drugo. To, da nas kot ti praviš zahodni voditelji strašijo z medvedom je normalno in čisto na mestu, ker vidimo, kaj delajo. In predvsem je strašljivo to, da vedo s kom imajo opravka in kaj je zmožen narediti. Zato se je pa dobro pripraviti. In ne, ni enako kot pri naših polit komisarji. Takrat so oni blodli in verjeli sami sebi, sedaj  pa nam preti  resna grožnja z vzhoda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.