Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mani tudi ne… večinoma tankam na Petrolu… enostavno zato, ker jih je največ tam, kjer se vozim… Če je rezervoar prazen, ko se peljem mimo kakšne druge, grem pač tankat tam… Poleg tega mi je Petrol še bolj enostaven, ker imajo aplikacijo in sem najhitreje gotov, ker ni treba hodit v vrsto pred blagajno… Itak grem pa tankat nekje na vsake dva meseca ali mogoče malo manj … Nazadnje sem tankal 19.2. Pa še nič ne kaže, da bom šel v naslednjem tednu ali dveh … Se lepo večinoma napolni doma v garaži … Edino če grem na kakšno daljšo pot, je potreba po bencinu prej…
-
Gorivo je že kupil ceneje, ker višina regulirane cene je vezana na preteklo 14 dnevno obdobje povprečne cene nafte na borzah. Ampak, če pa gre gor jo je pa kupil dražje in jo bo prodajal z manj dobička, do popravka regulirane cene. Ampak, ker gre gor in dol vse skupaj se obe te zadevi nekje v letnem merilu poglihata.
-
Vplivat ne more. Ampak če tankam jutri, je kupil gorivo ceneje na borzi in proda po maksimalni možni ceni naprej. Če bom točil v torek in država ne bi višala trošarin bo znižala, po formuli, naksimalno možno ceno. Ker bo Petrol kupil prav tako gorivo za torek na borzi, bo marža Petrolu nižja. Torej če tankam jutri, bo imel Peteol več od tega, kot če država ceno spusti in tankam v torek na Petrolu. To To pa nisem vedel, da slovenska INA ni več pod Hrvaško.... Pa sedež v Kopru. Prej je imel Mol v Lendavi.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)