Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

wow boss presenecas me :)

nisem te poznal kot metalca :)

He,he,Labi,Boss je v bistvu metalec,samo da tega ne obe?a na veliki zvon. :aaaaa::punk:

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ne ?ist - ampak imam obdobja, ko mi pa?e tudi taka zvrst... in trenutno je tako obdobje. :bravo:

33112_1.png

Napisano

Corrosion Of Conformity: Future/Now (album: Vote With A Bullet EP)

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

O?itn me je spet utrgalo...?isto v drugo skrajnost...Latino

http://www.youtube.com/watch?v=ugP6CbAiClg...feature=related

Ful mi usede v u?ete.

Ful dobr zibajo... :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

pogledu alvina pa veverce, potegnu dol se soundtrack, notr pa najdem tale kumad :)

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

pogledu alvina pa veverce, potegnu dol se soundtrack, notr pa najdem tale kumad :)

kira pesm :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Nightwish - Amaranth (dark pasion play) :punk::punk:

Nightwish - Wish i had an angel

If in doubt, flat out... 

Napisano

Nightwish - Amaranth (dark pasion play) :punk::punk:

Nightwish - Wish i had an angel

Bil na koncertu v LJ. :bravo:

Napisano

Taprava muzka :bravo::bravo:

sma ?e dva, ?e nas ni kaj ve? :P:bravo: sam "Amaranth" je pa najbolj?a vsaj men, zram gre pa ?e "Nemo" pa "Over the hills and far away", sploh pa "i wish i had an angel" :rispekt: najraj mam pa videospote ko majo tako neko "energijo" :rispekt:

?e koga zanima :P

Nemo - video spot KLIK

I wish I had an angel - video spot KLIK

Nightwish ve, kako to gre :D

Bil na koncertu v LJ. :bravo:

men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam <_<

?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo ;)

Napisano

sam tole s pevko k so zdej prvic vidm pr vidospotu Amaranth so mal mem udarl usn prejsna je bla fulllllllllllllllllllllllllllllllllll bols

pa tud ce gres "direkt" ni panike

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Fantje, tut glas je mela prej?na ?ist, ?ist drga?n, precej bl interesanten, no sicer pa primerjite mal komade makar iste, pa s prej?no in s to pevko, pa je hitr jasn o ?em govorim! :whatever:B)

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Fantje, tut glas je mela prej?na ?ist, ?ist drga?n, precej bl interesanten, no sicer pa primerjite mal komade makar iste, pa s prej?no in s to pevko, pa je hitr jasn o ?em govorim! :whatever:B)

tastara je mela za moje pojme to tapravo du?o za te pesmi in je vedla kaj dela, ta tanova je pa tko no, ni ve? to kar je bila stara... :(

If in doubt, flat out... 

Napisano

querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam <_<

?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo ;)

sam da bi jaz domu pri?el ob treh :ph34r: je bil so?olc pa je na vlaku zaspal pa je mel sre?o da ga je en zbudil k boh ve kje bi obstal :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Taprava muzka :bravo::bravo:

Nightwish :bravo:

Vidim, da nisem edini, ki mu pa?e mal gothic ritmov. In taprava muzika za zaklju?ek nedelje in lepega vikenda!!! :jupiii:

Lepo lepo...

Pozabl ste ?e,

Ever dream

Klik: http://www.youtube.com/watch?v=1Gh9qbzAt90...feature=related :punk:

in Walking in the air

Klik:

:punk:

in mnogo mnogo drugih (discografijo pa dol vla?im) :)

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.