hope Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Cars ~ Drive Who's gonna tell you when, It's too late, Who's gonna tell you things, Aren't so great. You cant go on, thinkin', Nothings' wrong, but bye, Who's gonna drive you home, tonight.? Who's gonna pick you up, When You fall? Who's gonna hang it up, When you call? Richard Marx ~ HazardWe used to walk down by the river She loved to watch the sun go down We used to walk along the river And dream our way out of this town ... No one understood what I felt for Mary No one cared until the night she went out walking alone And never came home ... Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Madonna-Like a virgin Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Madonna ~ Rain, Frozen Citiraj >>>beauty<<<
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Sorry Boj?............morem............. Ampak te so ?e posebej zanimive ne?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Sorry Boj?............morem............. Ampak te so ?e posebej zanimive ne?? Nope, nikoli nisem maral takih, ?al... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Nope, nikoli nisem maral takih, ?al... Jaz tud ne... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Karma - O?i zelene Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Bijelo Dugme - Bitanga i princeza Deep Purple - King of dreams Deep Purple - Knockin' at your back door Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2007 pink floyd - another brick in the wall (to bom zavrtel 23. junija po zvo?nikih na ?oli we don't need no education,... ) lete?i potepuhi - kurja lojtra Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Rogoske slavcke-kaj mi bodo rozice in to na novih zvocnikih ki so prispeli danes Citiraj MAZDA POWER
matej mx3 Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 jaz pa nov album od Paul Van Dyk- In Between in od Timbalanda - Shock Value Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
qwerty Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2007 Rogoske slavcke-kaj mi bodo rozice in to na novih zvocnikih ki so prispeli danes ka pa tam vidm koledar od opla pa v gara?i ma? seata pa ti si ?ist prevaru mazdo boh te nima rad dec kuga te biti s tabo joke Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Seven days in sunny June....Jamiroquai Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Sishi Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Metallica Sepultura G'N'R Judas Priest Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOBI Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 ka pa tam vidm koledar od opla pa v gara?i ma? seata pa ti si ?ist prevaru mazdo boh te nima rad dec kuga te biti s tabo joke mati vozi opla Citiraj MAZDA POWER
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Timbaland ft. One republic ~ Apologize I'm holding on your rope Got me ten feet off the ground And I'm hearing what you say But I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down But wait... You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around and say.. That it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late Citiraj >>>beauty<<<
suicidal Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Mother Love Bone - Heartshine Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Papa roach- Scars Papa Roach ~ She loves me not Citiraj >>>beauty<<<
KAALman Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Bonnie Bianco - All I wanna do... Citiraj LP KAALman
daSKAn Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Glenn Miller - In the mood Citiraj
LabiGT Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Samega sebe Sprejmem glasbene zelje! Pogoj: rock ali heavy. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.