ice Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 lil jon - dont give a fuck Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
daSKAn Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Diavolo in me ~ Zucchero Citiraj
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Apologize What have you done Memories Citiraj >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Mau komercialce, 90-ta leta! Loft - Hold on Magic Affair - Omen III Dune - Million miles from home Jam & Spoon - Right in the night Masterboy - Anybody Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LiPi Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Ana pupedan - Nej u tuojmi stili Citiraj
qwerty Napisano 6. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2007 papa roach - crash Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Rileks, tejk it iiiiiize, ... hud komad Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 6. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2007 Rileks, tejk it iiiiiize, ... hud komad that's what i'm talking about Relax, take it easyFor there is nothing that we can't do.Relax, take it easyBlame it on me or blame it on you. chrystal water - destination unknown ta ga pa kr prev? rula Citiraj If in doubt, flat out...
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Metallica ~ Nothing else matters Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Metallica ~ Nothing else matters Fenomenalen komad v priredbi Gregorians Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 The Moody Blues ~ Nights in white satin ravno prava za dons.... :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Vceri sem pa jaz igral Nothing Else Matters in pol je pocla struna So dnevi, ko je to najboljsi komad. Pa nc Gregorians Bojc ampak Metallica Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Vceri sem pa jaz igral Nothing Else Matters in pol je pocla struna So dnevi, ko je to najboljsi komad.Pa nc Gregorians Bojc ampak Metallica Ja kaj, ?e mi je pa ta varianta bolj v?e? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ja kaj, ?e mi je pa ta varianta bolj v?e? Ampak res si se postaral Boj?... ?e mal pa bo? ?e v cerkev za?el hodit pa za?el u?ival ob nedeljskih oddajah na RTVSLO1 Citiraj
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 hahahah jaoo bojc kaj ti delajo... dej nared kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ampak res si se postaral Boj?... ?e mal pa bo? ?e v cerkev za?el hodit pa za?el u?ival ob nedeljskih oddajah na RTVSLO1 Ej, saj me od vrtca pozna?. Heavyja jaz nikoli nisem poslu?al... Vedno je bila ?tanca . Za Gregorianse mora? bit pa res razpolo?en, komad dva... Ni slabo. V cerkev? Ko bodo tako musko not vrtel, potem pridem Postaral sem se...? To sem pa opazil ja... Cifra raste, ?edali manj se mi da, ljubavni tepih pa ima 5 sivih dlak... Ja, staram se! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Cher ~ All or nothing Citiraj >>>beauty<<<
David Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Dire Straits- Sultans of Swing Klik to hear that...... LP daVid Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ej, saj me od vrtca pozna?. Heavyja jaz nikoli nisem poslu?al... Vedno je bila ?tanca . Za Gregorianse mora? bit pa res razpolo?en, komad dva... Ni slabo. V cerkev? Ko bodo tako musko not vrtel, potem pridem Postaral sem se...? To sem pa opazil ja... Cifra raste, ?edali manj se mi da, ljubavni tepih pa ima 5 sivih dlak... Ja, staram se! Kaj res Boj? da si tulk star!Nazadne k sm te vidu se mi nisi zdel tok star ........................ kva delajo ?enske Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kaj res Boj? da si tulk star!Nazadne k sm te vidu se mi nisi zdel tok star ........................ kva delajo ?enske Stari ?ude?e, ti re?em, sam na taprav gumbek mora? prtisnit... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 To?e Proeski ~ ?ija si Citiraj >>>beauty<<<
Alex Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Vceri sem pa jaz igral Nothing Else Matters in pol je pocla struna So dnevi, ko je to najboljsi komad.Pa nc Gregorians Bojc ampak Metallica He,he,kaj tako nabija? po strunah Mora? jih bo?at ne?no,ne?no... Citiraj
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 To je pa zdele komad to?no zame: To?e Proeski-Jedina Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Stari ?ude?e, ti re?em, sam na taprav gumbek mora? prtisnit... in to je ? To?e Proeski ~ ?ija si rabi? celo diskografijo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Nezno sem zacel in pol se postopoma prisel do nabijanja in je poclo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.