Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

?koda tega Gerija, prej sm gledu kako je ?pilu, noro! :bravo:

Zdele pa na Pink.SI poslu?am Kursad?ije, ?e je komu do smeha, naj si pogleda! :P:vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Duck Sauce - Barbra Streisand :danzoman:

http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE

To je pa tak, ne vem kako bi reku, te?ko-intelektualni komad, s ful zahtevnim besedilom (jaz ga sovra?im, ne morem si pomagat)! <_<:hudicek:

Poslu?am pa zdejle;

Morandi - Angels! :ljubezen:

Napisano

Tv Golica; Mi mamo se fajn :danzoman:

Napisano

Jest TV Golico za?altam samo ?e se mi fajnih dekoltejev gleda... :D ... k une vislce igrajo... sem pa enkrat ne enem ne?kem kanalu vidu, da ene tut malo bolj "zmotivirajo" gledalce, neb blo slabo ?e bi se te na?e tut te ideje nalezle :P:D

Napisano

Jan Prstenjak - Punca (BRUHuhu), neke zvoke spu??a ?ez nos, kera groza! :hudicek:

Napisano

Radio 1 kjer poteka nagradna igra, nekje v SLO je skrit Chevrolet kovinsko sive barve registriran, zavarovan, ?e ga kdo najde samo pelje :bravo:

Napisano

Chevrolet Laceeti, naj bi bil nekja na ?tajerlandu, ampak ne v MB sem pravkar sli?u! :P

Napisano

Chevrolet Laceeti, naj bi bil nekja na ?tajerlandu, ampak ne v MB sem pravkar sli?u! :P

Tako kot sm mel v mislih se je nahaju v CE koncu, po ?ihtu sm mel namen in mal pregledat okolico in kaj kmal ko sm pr?u na ?iht sm ?u po radiu, da je bil najden pred ?elezni?ko postajo. Bojo pa kmal skril nov avto :)

Napisano

Ko sem sli?u da je firma Chevrolet, sm skor bruhu! <_<:blush:

Napisano

Ko sem sli?u da je firma Chevrolet, sm skor bruhu! <_<:blush:

pa lej, ?enkanmu konju se ne gleda u zobe. Bojo pa kmal skril ?e en avto

Napisano

Sej ?evrole tut dejansko je za SKRIT! :P

Napisano

Sej ?evrole tut dejansko je za SKRIT! :P

Sicer nvem, ?e je to glih slab avto. Cruze bencinc ma Oplov motor z Japonsko elektroniko.

Napisano

Hja, mogo?e se kdo spomni...

Men je ful v?e? ?e zmeraj.. :bravo:

@Alex... mejbi..????

Nop.Ni moj stil muzike.

Napisano

Nekaj takega se ne vidi in sli?i vsak dan.

:huh::punk::rispekt:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Napisano

Sicer nvem, ?e je to glih slab avto. Cruze bencinc ma Oplov motor z Japonsko elektroniko.

Glede kak pri meni vsa elektronka crkla, se ne bi hvalu s tem :(. Ga ni motorcka pa ni zajle da ne bi zaribala.. :S

Back on topic:

Nalezljiv komad, pa ?e cool spot :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensrau, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropa, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tui to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.