Alex Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Nezno sem zacel in pol se postopoma prisel do nabijanja in je poclo Dokler po?i samo struna je o.k... Citiraj
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Nezno sem zacel in pol se postopoma prisel do nabijanja in je poclo Labi ............................................ne nabijaj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 in to je ? I??i, i??i, pa bo? na?el... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 J. Timberlake ~ What goes around.... Citiraj >>>beauty<<<
Boss Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 @ Bojć: Hehe saj vem... pr men je trenutno tudi eno ?udno obdobje ko se notri vrtijo ?tance, pa recimo stari italijanski mixi (Max Mix pa Italo boot Mix) pa recimo DJ Bobo Potem bo pa obdobje, ko bo recimo Enigma spet na tapeti pa JM Jarre. Nakar mam obdobje, ko poslu?am samo glasbo 80' pa nato slovenske kantavtorje kot sta recimo Smolar pa Mlakar. Recimo v za?etku novembra sem imel ene 14 dni obdobje Heavy Matala - celo brutal sem poslu?al, ?eprav se mi je pol za?elo kolcat pa spahovat pa kak?nem hudem grovlanju Vmes pa pade ?e kak?en trance pa muska v stilu sam da buta -pa stari housi se tud zavrtijo, pa reperji in hiphoparji. OK, tega je druga?e preve? se pa izogibam jazza in soula, ker me preve? potol?eta v razpolo?enju. Od goveje glasbe ve? kot en komad na vsake qvatre tud ne gre ?eprav sem se zadnji? zalotil ko sem gledal po TV neki doma?i ansambel in sem kar poslu?al in poslu?al. Ko sem se ?e zgrozil, da je nekaj narobe z mano mi je ?ele ratalo jasno da sploh ne poslu?am ampak gledam, ker so bile same hude bejbe v res kratkih kiklcah na dolgih nogicah in z glOOOObokimi dekolteji. Citiraj
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 @ Bojć: Hehe saj vem... pr men je trenutno tudi eno ?udno obdobje ko se notri vrtijo ?tance, pa recimo stari italijanski mixi (Max Mix pa Italo boot Mix) pa recimo DJ Bobo Aaaaaaa, pa Happy children, pa Numero uno, pa Stars on 45... Jao, kak?ni spomini, to moram pa danes tudi jaz poslu?at Bobo je pa itak zakon Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kva bo nasledn post !!! Tamav ma? kj od Bobota aja post zame Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kva bo nasledn post !!! Tamav ma? kj od Bobota aja post zame Hehehehehehehehehe, ammmmmm... Razmi?lam ja, da bi te kej nafehtu... Bobota mam celega, to ni problem, ampak bi se kaj na?lo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Moby ~ Why does my heart feel so bad Citiraj >>>beauty<<<
daSKAn Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Zdaj mi sodelavc nabija: Nightwish ~ The Poet and the Pandulum... Citiraj
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Linkin Park ~ Crawling Citiraj >>>beauty<<<
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Limp Bizkit ~ Behind blue eyes Citiraj >>>beauty<<<
uklopko Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Linkin Park ~ Crawling Limp Bizkit ~ Behind blue eyes Pa ti si ?ist romanti?na du?a vse je ql kar si napisala! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Incubus ~ Drive Citiraj >>>beauty<<<
daSKAn Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Linkin Park ~ Crawling Sem bil pred par leti prov jezen ko so "Sepavi Piskotki" pobral na MTV-ju Linkinom nagrado. Bli pa so nominirani s tem komadom. Dober komad. Jest pa sem poslusal: ?ef ~ to je treba ?e dones narest .... Dost bedn "komad" za konc tedna... Citiraj
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Jest pa sem poslusal: ?ef ~ to je treba ?e dones narest .... A mava midva isti radio :D Citiraj >>>beauty<<<
daSKAn Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Men se bolj zdi, da je ena pokvarjena plo??a... zdej pa: Queen ~ Don't stop me now Citiraj
ReDevil Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Lenderotova; Levinja! Dobra ma?ka in muzika Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 8. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2007 progidy - you will be under my wheels nigtwish - over the hills and far away papa roach - last resort Rascal Flatts - Life Is a Highway .... te mam najraj Citiraj If in doubt, flat out...
hope Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 papa roach - last resort Citiraj >>>beauty<<<
LiPi Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Trenutno: Arctic Monkeys sem pa zasledil da je odpru nov lokal z Indie&Rock glasbo v LJ jeaaaapa se primorc ga ma LP, Andrej Citiraj
qwerty Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2007 pa od papa roach-a so vse dobre ni da ni pesmi ko ne sede v uho uaaaa Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 siddharta - na soncu Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.