Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

bostjan konecnik-gostilna je moj dom

ko bi te zdaj na? lojz ujel pri tem komadu................bi ti jih pa nalo?u!!! :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Lady Violet (stara dobra 90-eta, dance muzika);

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

nevem kva se mi zadne cajte cufa ... sam zadne ?ase se skos pr men vrti disco, house, trance, hardstyle ... uglavnem sam da seka pa poka

DJ Tiesto - Welcome To Ibiza

:bravo::bravo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Mike Oldfield; Man in the rain (Radio 1) :ljubezen::punk:

• 3 tedne kasneje...
Napisano
:ouje:B)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
B)

Napisano

Poslu?am druga 2 Mazda?a, ki v hostlu smr?ita k zmaja! :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi jaz ga vozim sem in sem še vedno zadovoljen z delom in ceno.... 
    • Se strinjam z napisanim. Največ šteje, če imate možnost, da vam avto servisira mehanik, ki pozna vse hibe določenega modela. Tako se kakšna stvar pravočasno preventivno zamenja.   Sam tako možnost imam in je to tudi eden od razlogov, da že več kot 10 let brez težav vozim Mazdinega dizla.
    • Kavica po koncu šihta… v novih šalcah…  
    • Jaz dam tule še en glas za Selmar v Celju.   Avto vozim k njim in je Borut kar pravi kontakt, če se odločiš za uradni servis. Se potrudijo in opravijo delo korektno, brez nategovanja in odnos je tudi na mestu. Cena je kakršna pač je za uradni servis, to se moraš sam odločiti. Verjetno se da z iskanjem delov naokrog kar nekaj prihraniti, še vedno rabiš potem dobrega mehanika, ker nekako je vzdrževanje avta celostno opravilo, ne samo menjava olja in filtra. Pa jaz dobim nadomestni avto v uporabo in to spet pri manjših privat mehanikih nekako ne gre. Pa se ne vozim veliko, pa je vseeno veliko vredno, da lahko med servisom naredim vso logistiko z dvema otrokoma normalno z avtom kot da bi imel svojega. Tudi rad rečem kakšno besedo sam z mehanikom in mi je všeč, če ni preveč "gužve" v delavnici, kar tu v Celju na Mazdi kar velja, ker je manjša ekipa.   Je pa delo na avtih danes kompleksno in odkar vzdržujem svoje avte, sem opazil, da nihče ne da za nikogar roke v ogenj, ker je skoraj vsak kdaj že naredil kakšno napako, tudi najboljši. Ampak tako se učiš, drugače ne gre.
    • Enako je pri nas - 30km v eno smer, s tem da se voziva vsak v svojo smer - 120km na dan iz naslova šihta.   En dan v tednu še dodatnih 16km opravljenih samo iz naslova vožnje otrok na treninge in glasbeno šolo - šola oddaljena 2 km. Manjka 1km pešpoti. In bo manjkala tudi v primeru da nas ta trenutek vse prisilijo da se vozimo na elektriko. To je zeleni prehod po evropsko.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.