Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Imel sem v rokah Audi A5 3.0 biturbo quatro. Šel ko žival, ampak malo ga je vleklo v levo. Sem povedal lastniku. Tudi on je opažal potem, da ga vleče. Naslednji dan je šel na servis in je v RFT gumi bil vijak in je pustla. Seveda. Saj sem že prej napisal, da so moje gume noter nagnjene. Torej je podvozje nastavljeno za športnost. S tem pa pač se pojavijo drugi kompromisi. Avto je športen, tako sa težko rečeš, da niso za ta avto najbolj primerne športne gume. Sploh ker so prva vgradnja.
-
Od sportman333 · Napisano
Plastika (predvsem) nova ima očitno nek zanimiv vonj za pse, tako da je dobro, da ti jih ni pogrizel/obgrizel :)....sem imel doma precej bizarno izkušnjo -
Danes sem opazil, da je pes polulal moj avto. 😆 Večinoma po plastiki na vratih, čisto malo pa tudi po barvi. Predvidevam, da je to bolje čim prej očistiti z vodo...? Čudno, na prejšnjem avtu se to ni nikoli zgodilo. 😂 Hvala LP
-
Malo za zabavo: natipkate svoj rojstni datum in vam pokaže, koliko bi bili stari na drugih planetih našega osončja. ERROR: The request could not be satisfied WWW.EXPLORATORIUM.EDU Pluton je še tukaj, čeprav so ga degradirali in ni več planet...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.