Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ufff, da obstajajo tudi take ... Bravo. Koliko pa je bila cena? Ugibam 6.000???
-
Saj je lahko fantastični dogodek, ampak vstopnica za našo družino je pa 207,80€! Hvala lepa za tako fantastiko... Martin Golob z eno samo besedo komentiral dogajanje v Postojnski jami WWW.ZURNAL24.SI Letos na Živih jaslicah v Postojnski jami več kot 100 nastopajočih. Šestdnevni dogodek bo potekal med 25. in 30. decembrom. Bomo šli raje v Štanjel... Razstava jaslic v Štanjelu WWW.VISITSTANJEL.SI Tudi letos bodo po skritih kotičkih Štanjela domačini postavili svoje božične jaslice.
-
Pravice potrošnikov: stvarna napaka ali garancija WWW.ZPS.SI Beri pod 45 dni za odpravo. Piše v skupnem roku, torej vsak poskus odprave iste napake štoparica teče.
-
Srečata se dva prijatelja. Reče eden drugemu: - "Ti pa slabo izgledaš. Si bolan?" - "Ja. Bil sem pri zdravniku in ta je pri meni ugotovil 'organski premik'." - "Organski premik? To še nisem nikoli slišal. Kaj pa je to?" - "Moja jetra so v riti..."
-
Pride stara naglušna babica k doktorju in reče: - "Doktor, ko bi vi vedeli, kako mene boli tu pa tam, pa to in ono, ... ... ..." Ugotovi doktor, da babici v bistvu nič ni, samo EMŠO je visok pa ji priporoča: - "Nona, vam manjka kura C-VITAMINA." Pride babica domov, pa jo deda vpraša: - "Žena, kaj pravi dohtar?" Nona pa: - "Kaj pravi? To, kar že sama dobro vem: da potrebujem KURAC in LITER VINA..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.