Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Tule od 22:00 do 26:10 mi je noro všeč ta glasbeni izsek :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nazadnje sem poslušal, v živo seveda, Dream theater prejšnjo soboto v Milanu. Bilo je megalomansko. 👍 Sedaj me čakajo še koncerti - Steve Vai, (Udine) Whitesnake & Europe (München), Alter Bridge (Assago, Italija). Najbrž bo še kaj zanimivega vmes. Moram nadoknaditi izgubljeno zadnji dve leti. 😊

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano
  dne 16. 5. 2022 ob 19:26 je LabiGT napisal:

A Iron Maiden v nedeljo zagreb te ni? Jaz bom tam

Razširi  

Na žalost ne. Imamo eno fešto v soboto (40 obletnica mature). 😊

• 2 tedna kasneje...
Napisano

München v nedeljo - Whitesnake. 

Na delu tudi novi član zasedbe Dino Jelušić. Koncert vrhunski, ozvočenje še bolj, publika fenomenalna. 🎸🎸IMG_20220619_192122.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Včeraj v Udinah poslušal virtuoza na kitari, mr. Steve Vai-a. Koncert je bil na  gradu, na hribčku in je tudi kulisa bila enkratna. Zvok pa - cd. 👌

IMG_20220701_213226-01.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Vse zavarovalnice najprej izračunajo, koliko morajo imeti za nagrade in bonuse svoji vodstveni srukturi, potem koliko za zaposlene. Nazadnje je koliko za izplačilo škod.  Verjamem da je pri drugih zavarovalnicah isto, ampak če je bila pri Triglavu misija nemogoče uveljaviti odškodninski zahtevek v višini 1,5 kratnika letne cene zavarovanja hiše, potem zagotovo v primeru sesutja bajte nebi dobil prav veliko. Če bi se zgodil potres, ki bi sesul celo Slovenijo, bi pa dobil en k...  Pa ne glede na pozavarovanje s katerim se hvalijo. 
    • Ja, ne vem no. Če se že plačuje za zavarovanje naj dajo potem od sebe kar morajo. Ni mi ravno do tega, da bi samo njihova pijančevanja v Planici financiral.
    • Jaz imam k sreči tudi same dobre izkušnje glede nepremičnin pa tudi vozil.... 
    • Za entermeco pa moja zimska povprečna od X186...... 
    • Pri elektromotorju imaš navor (in pospešek) res takoj na razpolago in to trga gume. Je že znano, da je obraba nekje do 25% hitrejša kot pri normalnih ICE-jih.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.