LabiGT Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Jebes Toseta....Sem rabil kaj konkretnega in evo kaj sem sproduciral: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Jebes Toseta....Sem rabil kaj konkretnega in evo kaj sem sproduciral: To,Labi,na?igat in nasolirat se ga je treba. ?eprav moramo priznati,da je bil To?e res velik glasbenik in vokalno izredno sposoben pevec. Citiraj
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 @LabiGT.... sem ti pa ravno mislila na mail poslat.... Men je tudi ta komad v?e?.... Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 To,Labi,na?igat in nasolirat se ga je treba. ?eprav moramo priznati,da je bil To?e res velik glasbenik in vokalno izredno sposoben pevec. Me pa zanima tvoje mnenje kot kitarskega kolega...kako se ti zdi?Predvsem pa kaj lahko izboljsam?Tose je itak car Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Me pa zanima tvoje mnenje kot kitarskega kolega...kako se ti zdi?Predvsem pa kaj lahko izboljsam?Tose je itak car Lepo odigrano. Izbolj?al pa bi lahko ?iste note(kjer se ne zvija strun),bi morali bit tej toni bolj mehki,mogo?e lahel tremolo,ne vem,z malo vaje in filingom se da to super izpiliti.To so samo kilometri... Citiraj
qwerty Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 ful dober lejga mam eno aku. kitaro pa je nism v roke prijel ?e vsaj en let Citiraj If in doubt, flat out...
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Christina Aguilera ~ Candyman Citiraj >>>beauty<<<
Sishi Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Rage Against the Machine Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 A1 ~ Caught in the middle Citiraj >>>beauty<<<
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Falco ~ Jeanny Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Mika - Big girl you are beautiful Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Radio City-poro?ila trenutno...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Phil Collins - True colours Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 papa roach - she loves me not Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Gdje Dunav ljubi nebo! Ne vem pa kera je izvajalka! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 trenutno il ballo di qua qua-ra?ke z tamalimi. Citiraj
hope Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Tina Turner ~ Silent wings Citiraj >>>beauty<<<
Segi Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 ena mal bl doma?a Brendi - Kje si na?la tega kretena, naslednji pa malo za sprostitev: David Morales & Sami Dee @ Radio FG_2007_11_10 lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
suicidal Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Pantera: Walk Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Sishi Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Pantera: Walk Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
daSKAn Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Again: Basin street blues... Next in line: 3 doors down ~ Here without you Queen ~ Somebody to love Linkin Park ~ Shadow of the day Citiraj
qwerty Napisano 18. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2007 hm.... s ?im pa kej vi dol musko vle?ete?? jz mam Lime Wire PRO (unga za pla?at pa nism pla?ou enyone needs just tell me) pa mi muska ?e so dobri hosti ?vigne dol v tam ene pol minute za igrce pa ?e vedno stari dobri, one and only, uTorrent Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Jest musko legalno kupim , ampak najveckrat mi "senka CD-je" stric eMule.... Citiraj
hope Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Nelly Furtado ~ Maneater that's me Limp bizkit ~ Break stuff ?e ne dobim unga flata, bo tko k v tem komadu Citiraj >>>beauty<<<
qwerty Napisano 18. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2007 Nelly Furtado ~ Maneater that's me Limp bizkit ~ Break stuff ?e ne dobim unga flata, bo tko k v tem komadu Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.