Ne sekiraj se, tudi pri nas in na mnogih drugih firmah je enako. Prenosnik večini pomeni nek statusni simbol, da je nekaj več oziroma bolj pomemben Saj smo mi v IT-ju bili na začetku isti
Pa naši uporabniki so ugotovili (po koroni), da sploh ne rabijo kupovati prenosnikov za otroke, samo v službi se z nadrejenimi nekaj kvazi dogovorijo, da bodo mogoče pa kdaj kaj naredili še popoldan za službo, pa že prileti zahtevek za izposojo prenosnika. Smo pa z novim letom začeli malo pregledovati VPN poročila, kdo in kdaj se sploh povezuje na firmo. Lahko povem, da smo več kot polovico "trajno" izposojenih prenosnikov (cca 25-30) že dobili nazaj...
Veliko se krade, dosti je pa pri teh projektih pokrivanje za nazaj, ker drugače na začetku ne bi niti začeli, če bi se o realnih cenah govorilo. Pa inflacija, ker so dolgotrajni projekti, pa za*eban teren. Tam v tistih krajih vsake par 100 m naletiš na novo Postojnsko jamo, kar je težko predvideti. V glavnem, naša država s terenom, ki ga imamo, ni ravno prijazna do takšnih infrastrukturnih projektov. Je pa to ljudem, ki se po cestah samo vozijo, malo težje razumljivo, to je pa že tudi jasno.
Ko kupujem rabljen avto, preden izberem vedno preverim pri prejšnjem lastniku.
Ko sem izbiral svojo bodočo ženo, sem na to čisto pozabil in zdaj sem tam kjer sem...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.