Alex Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 wow boss presenecas me nisem te poznal kot metalca He,he,Labi,Boss je v bistvu metalec,samo da tega ne obe?a na veliki zvon. Citiraj
Boss Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Ne ?ist - ampak imam obdobja, ko mi pa?e tudi taka zvrst... in trenutno je tako obdobje. Citiraj
suicidal Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Corrosion Of Conformity: Future/Now (album: Vote With A Bullet EP) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Mally Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 O?itn me je spet utrgalo...?isto v drugo skrajnost...Latino http://www.youtube.com/watch?v=ugP6CbAiClg...feature=related Ful mi usede v u?ete. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 O?itn me je spet utrgalo...?isto v drugo skrajnost...Latino http://www.youtube.com/watch?v=ugP6CbAiClg...feature=related Ful mi usede v u?ete. Ful dobr zibajo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 10. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2008 querti probej z evil liric no results Citiraj If in doubt, flat out...
Segi Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pogledu alvina pa veverce, potegnu dol se soundtrack, notr pa najdem tale kumad Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
qwerty Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pogledu alvina pa veverce, potegnu dol se soundtrack, notr pa najdem tale kumad kira pesm Citiraj If in doubt, flat out...
adormi11 Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Within Temptation-the heart of everything Citiraj
qwerty Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Nightwish - Amaranth (dark pasion play) Nightwish - Wish i had an angel Citiraj If in doubt, flat out...
adormi11 Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Nightwish - Amaranth (dark pasion play) Nightwish - Wish i had an angel Taprava muzka Citiraj
Alex Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Nightwish - Amaranth (dark pasion play) Nightwish - Wish i had an angel Bil na koncertu v LJ. Citiraj
qwerty Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Taprava muzka sma ?e dva, ?e nas ni kaj ve? sam "Amaranth" je pa najbolj?a vsaj men, zram gre pa ?e "Nemo" pa "Over the hills and far away", sploh pa "i wish i had an angel" najraj mam pa videospote ko majo tako neko "energijo" ?e koga zanima Nemo - video spot KLIKI wish I had an angel - video spot KLIK Nightwish ve, kako to gre Bil na koncertu v LJ. men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Hitmen; Like i love you Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam ?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo Citiraj
ice Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 sam tole s pevko k so zdej prvic vidm pr vidospotu Amaranth so mal mem udarl usn prejsna je bla fulllllllllllllllllllllllllllllllllll bols pa tud ce gres "direkt" ni panike Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ReDevil Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Fantje, tut glas je mela prej?na ?ist, ?ist drga?n, precej bl interesanten, no sicer pa primerjite mal komade makar iste, pa s prej?no in s to pevko, pa je hitr jasn o ?em govorim! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Fantje, tut glas je mela prej?na ?ist, ?ist drga?n, precej bl interesanten, no sicer pa primerjite mal komade makar iste, pa s prej?no in s to pevko, pa je hitr jasn o ?em govorim! tastara je mela za moje pojme to tapravo du?o za te pesmi in je vedla kaj dela, ta tanova je pa tko no, ni ve? to kar je bila stara... Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ja od zacetka k sm samo poslusov sm milsu da ena smrkla neki hoce pet http://www.tarjaturunen.com/ Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ReDevil Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Dj Liquid - I can¨t stop raving Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam ?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo sam da bi jaz domu pri?el ob treh je bil so?olc pa je na vlaku zaspal pa je mel sre?o da ga je en zbudil k boh ve kje bi obstal Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 tarja_turunen-die_alive se kr je zakon ceprov ni vec z nightwish Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ReDevil Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Dj Yanny - Ritam iza denser, remiks Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mally Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Taprava muzka Nightwish Vidim, da nisem edini, ki mu pa?e mal gothic ritmov. In taprava muzika za zaklju?ek nedelje in lepega vikenda!!! Lepo lepo... Pozabl ste ?e, Ever dreamKlik: http://www.youtube.com/watch?v=1Gh9qbzAt90...feature=related in Walking in the airKlik: in mnogo mnogo drugih (discografijo pa dol vla?im) Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
ice Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 nightwish Kuolema Tekee Taiteilijan mally jest jo mam ze Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.