qwerty Napisano 16. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2008 a ma kdo "from wishes to eternity - live DVD" :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Randez vous - remix najve?jih uspe?nic; Modre o?i, Moja mala princeza, Kako si lepa nocoj, itd. ?e kdo pozna, noro dobra muzika! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Rolling Stones - You cant always get what you want.mp3 Zadnji? sem nekje na podstre?ju na?el gramofonsko plo??o Rolling Stonesov, The Troggsov, Beatlov in to vse iz leta 1966. Pa me je prijela nostalgija po dobri stari muziki. Sicer imam pa v sobi celo Iskrin radiogramofon na katerem sem probal poslu?ati, ampak ker imam originale sem si raje legalno snel MP3je iz neta ker je vseen bolj?i zvok. ?eprav ima nostalgi?no cviljenje gramofon prav poseben ?ar. Citiraj
ice Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 qwerty vlecem ga dol ko bo ti povem Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Mally Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 nightwish Kuolema Tekee Taiteilijan mally jest jo mam ze Eh..Ice...ve? kok je to pr men... Ko me prime in katera zvrst me prime, potegnem dol...zato pa grem iz extremov v extreme...od progresive, DJ Tiesa, housa, itd..., ?ez Avtomobile, Magnifica, Lare B., ... do Rammsteinov, Appocaliptice, Nightwishov, pa mal klasike v?asih, ko se mi jo pa? lu?ta poslu?at ?ez zvo?nike...ker ne dajo takih efektov kot v ?ivo No pa zaj zbiram ?e mal Latino ritmov. Za poletje Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
ice Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 sej pr men je podobn samo ce mi je ena skupina res usec si je full navlecem dol pol jo pa en mesc poslusam pol pa tud po pol leta ne qwerti mam ze Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 sej pr men je podobn samo ce mi je ena skupina res usec si je full navlecem dol pol jo pa en mesc poslusam pol pa tud po pol leta ne qwerti mam ze kaj mi da? link do torrenta? :ne vem: da si dou potehnem jzst to tut mel Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 http://thepiratebay.org/tor/3241417/Nightw...o.eternity-live dovzn si mi Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 17. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2008 http://thepiratebay.org/tor/3241417/Nightw...o.eternity-live dovzn si mi hvala ti sem ti pa res dol? zdaj Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Lenny Kravitz ~ I'll be waiting Citiraj
Alex Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Lenny Kravitz ~ I'll be waiting tudi jaz ga trenutno poslu?am. Citiraj
ReDevil Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Gruf kavrid? - 7 jirs ent 50 djz Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 22. marec, 2008 Prijavi Napisano 22. marec, 2008 Andre Matos - Time to be free Citiraj
ReDevil Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Napisano 27. marec, 2008 Agropop - Samo miljon Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 27. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2008 xandria - fight me Citiraj If in doubt, flat out...
Sishi Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 G'N'R g.hits Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 Nezvesta nevesta- Delirium lep solo (le kdo igra ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 Nezvesta nevesta- Delirium lep solo (le kdo igra ) Buoo,le kdo? Citiraj
KAALman Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 Satriani - Up in FlamesSatriani - If I could fly... komad, da te kar zanese.... http://youtube.com/watch?v=CMcjXo8ZuqE Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 Buoo,le kdo? sigurno je dizelas (ugibam) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Napisano 29. marec, 2008 sigurno je dizelas (ugibam) He,he,mu dela oja?evalec na diesel. Citiraj
Alex Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 Trenutno:Joe Satriani-(I'ts So Good.)-- Super Colossal(2006). Citiraj
LabiGT Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper? Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper?Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem: Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.