nisde Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju... Kaj ?e bi raj za G to?ko prjemal ne pa G struno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
theBill Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Carl Douglas - Kung Fu Fighting Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 M Dee J - A Je To (Jump Mix) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Kaj ?e bi raj za G to?ko prjemal ne pa G struno He,he,vse ob svojem ?asu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 phil collins - in the air tonight Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 mi pa preigravamo Satrianija - Always with me, always with you...da nau pomote, igram spremljavo, nism glih izu?en solist za nepoznavalce, da vidte...http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM mene pa ?aka ?e tale komad Eric Johnson - Manhattan...tok mi je hud k svina...do 2. minute sm pr?u, zdj pa dalje... enjoy poslu?a se pa Neil Zaza - I'm allright Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju... ja se mi je zdel, da bo kar dost gimnastike za mezincka jaoo spet una "vaja dela mojstra" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Rod Stewart - Have I Told You Lately (That I Love You) Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Miran Ali?i? - Ulaaaalaaaa kak?na dirka! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Miran Ali?i? - Ulaaaalaaaa kak?na dirka! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Miran Ali?i? - Ulaaaalaaaa kak?na dirka! Kak?na dirka pa je to,?e sta spredaj ferrarija? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Kak?na dirka pa je to,?e sta spredaj ferrarija? Ti kr zabavaj......bo drugi? obratno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Kak?na dirka pa je to,?e sta spredaj ferrarija? Ampak Miran je do konca upal, da se boste Ferrarija pokvarila - to je bila edina ?ansa za ostale.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Ampak Miran je do konca upal, da se boste Ferrarija pokvarila - to je bila edina ?ansa za ostale.... Ali pa,da vsi zaspijo in parkirajo avte ob stezi,tako je bilo zanimivo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 7. april, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 7. april, 2008 a res nobedn ne ve tega komada http://www.mojvideo.com/video-moski-kdo-je...y=mr&time=d zdele me je pa razp... in dam telefonu poslu?at pesem (trackID) in ?ez par sekund sem imel naslov pesmi naslov --> my spirit will go on in vse za pi?lih 1-1.5 centov, toda zame je okol 0.70 centa zarad tega ko mam itak paket Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2008 Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju... Ne lezi mi prevec tale komad...pa se z zvokom sploh nisem zadovoljen....k ena stara zaga...evo surova verzija:http://www.youtube.com/watch?v=wJ_rfs2UHoA Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 10. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2008 Ne lezi mi prevec tale komad...pa se z zvokom sploh nisem zadovoljen....k ena stara zaga...evo surova verzija:http://www.youtube.com/watch?v=wJ_rfs2UHoA ?e ti kak?en komad ne le?i,ga enostavno presko?i?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 10. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2008 Problem je, ker mi je ta vsec Vedno mi je bil, sam zdaj sem se odlocil ga igrat. Boljs ce sam poslusam pa igram "air guitar" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 11. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2008 Joe Satriani-always with me,always with you ...poslu?am in zdraven skidam. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 Joe Satriani-always with me,always with you ...poslu?am in zdraven skidam. pohvalno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 Lil Jon & The East Side Boyz - Don't Fuck Wit Me Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 Joe Satriani-always with me,always with you ...poslu?am in zdraven skidam. A si ze skidal?Danes sem bil cel dan po Italiji (udine-palmanova-itd) pa sem vidu posterje, da prihaja Satriani tja 10. junija...ce bi bil tukaj bi ze sel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 12. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2008 jst sm pa dele ravno eno teto odpravu od doma, morala na nivoju, tko kt zmeri tole je pa pa?a za o?i in u?esa za prave kitariste...za lahko no?... poba obvlada situacijo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 13. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2008 A si ze skidal?Danes sem bil cel dan po Italiji (udine-palmanova-itd) pa sem vidu posterje, da prihaja Satriani tja 10. junija...ce bi bil tukaj bi ze sel Ni 2 krat za re?t,da ne bom ?el. ?eprav sem si leto?njo kvoto koncertov nekako ?e dolo?il. Bi pa zelo rad ?el na ta koncert,ker sem Satriani-a ?e velikokrat "zgre?il"... ...no,tudi ta de?ko ni od muh. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 13. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2008 ...no,tudi ta de?ko ni od muh. sm ?e vidu tale video, obvlada zadevo, te?ke prijeme naredi ?e te?je, pa? posebna tehnika Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.