poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Evo nekaj za stare rokerje. Original ?LANEK O TEM. Torej, 25 najbolj?ih kitarskih rifov vseh ?asov, po mnenju ?tudentov na ?oli Tech Music:Smoke On The Water - Deep PurpleSmells Like Teen Spirit - NirvanaWalk This Way - AerosmithPurple Haze - Jimi HendrixSweet Child O Mine - Guns N' RosesParadise City - Guns N' RosesAce Of Spades - MotorheadEnter Sandman - MetallicaUnder The Bridge - RHCPWelcome To The Jungle - Guns N' RosesRun To The Hills - Iron MaidenWalk - PanteraJohnny Be Goode - Chuck BerryBack In Black - AC/DCImmigrant Song - Led ZeppelinWake Up - Rage Against The MachineHighway to Hell - AC/DCMy Generation - The Who7 Nation Army - The White StripesBorn To Be Wild - SteppenwolfGive It Away - RHCPParanoid - Black SabbathVoodoo Chile (Slight Return) - Jimi HendrixEye Of The Tiger - SurvivorMoney For Nothing - Dire Straits Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Evo nekaj za stare rokerje. Original ?LANEK O TEM. Torej, 25 najbolj?ih kitarskih rifov vseh ?asov, po mnenju ?tudentov na ?oli Tech Music:Smoke On The Water - Deep PurpleSmells Like Teen Spirit - NirvanaWalk This Way - AerosmithPurple Haze - Jimi HendrixSweet Child O Mine - Guns N' RosesParadise City - Guns N' RosesAce Of Spades - MotorheadEnter Sandman - MetallicaUnder The Bridge - RHCPWelcome To The Jungle - Guns N' RosesRun To The Hills - Iron MaidenWalk - PanteraJohnny Be Goode - Chuck BerryBack In Black - AC/DCImmigrant Song - Led ZeppelinWake Up - Rage Against The MachineHighway to Hell - AC/DCMy Generation - The Who7 Nation Army - The White StripesBorn To Be Wild - SteppenwolfGive It Away - RHCPParanoid - Black SabbathVoodoo Chile (Slight Return) - Jimi HendrixEye Of The Tiger - SurvivorMoney For Nothing - Dire Straits Zanimivo. No pri meni ni glih v tem vrstnem redu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Hmm a to je reprezentativni ?lanek, ?e ?e od Hendrixa komad ne znajo pravilno napisat (Woodoo Child). :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Hmm a to je reprezentativni ?lanek, ?e ?e od Hendrixa komad ne znajo pravilno napisat (Woodoo Child). :ne vem: Po mojem to ni strokoven ?lanek,ker v njem pogre?am rife Van Halena ,pa kak?en od Queen-ovtudi manjka,pa Free so imeli tudi hude itd... Tak?ne ankete niso nikoli objektivne.Nekateri so tukaj gor enostavno zato,ker so bili popularni. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Po mojem to ni strokoven ?lanek,ker v njem pogre?am rife Van Halena ,pa kak?en od Queen-ovtudi manjka,pa Free so imeli tudi hude itd... Tak?ne ankete niso nikoli objektivne.Nekateri so tukaj gor enostavno zato,ker so bili popularni. Se strinjam z Alexom, veliko tega manjka, in marsikaj si pomojem ne zaslu?i biti gor. Absolutno pa manjka tale riff: crazy train Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 15. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2008 Se strinjam z Alexom, veliko tega manjka, in marsikaj si pomojem ne zaslu?i biti gor. Absolutno pa manjka tale riff: crazy train Jaaahh,Randy Rhoads Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 15. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2008 te?ko sodit, kateri so najbolj?i, sploh pa ne v vrstnem redu. ?e pa to sodijo ?tudentje ene glasbene ?ole, pol ti je pa vse itak jasno :ne vem: sigurn so pa izpustil kar nekaj glasbenih legend, recimo Kinkse, Rolling Stonese, Pink Floyde, Lynyrd Skynyrd itd... To je prej stvar osebnih preferenc, kot pa dejansko, kateri je best of the best Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 15. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2008 hmm... najraje bob marley, norah jones, oliver dragojevi?, crvena jabuka... drga? kar se ti?e muske me nobena zvrst ne moti, sam da gre v uho ko kej preu? spijem tut kaki slaki padejo Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 15. april, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. april, 2008 hmm... najraje bob marley, norah jones, oliver dragojevi?, crvena jabuka...drga? kar se ti?e muske me nobena zvrst ne moti, sam da gre v uho ko kej preu? spijem tut kaki slaki padejo sorry za offtopic... ne spremlam glih kdo kaj kupuje oz. prodaja sam a nisi mel ti enkrat xedosa, ko smo ti ?e vodo v kiler to?l na unmu sre?anju ko ti jo je primanjkovalo zdej pa vidm da ti pi?e 323 al sem te z kom zamenjal :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 15. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2008 sorry za offtopic... ne spremlam glih kdo kaj kupuje oz. prodaja sam a nisi mel ti enkrat xedosa, ko smo ti ?e vodo v kiler to?l na unmu sre?anju ko ti jo je primanjkovalo zdej pa vidm da ti pi?e 323 al sem te z kom zamenjal :ne vem: prou ma? ja to sm jst...sm jo prodau zej pa ho?em kupit f-ko GTI-ja zej bom pa verjetn od devila ta ?rno voukuljo kupu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 nova pridobitev v na?em bendu: peavey triple XXX in Randal 4x12 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Pohvalno...upam,da dobro ?aga. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 opa...tole zgleda kar konkretno...kirk hammett pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 noro dobr ga razbija, za sobo 40m2 je kr preve?, hehe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 super zgleda tale zver trenutno me razvaja internetni Frisky radio...pozna kdo?? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 super zgleda tale zver trenutno me razvaja internetni Frisky radio...pozna kdo?? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 19. april, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 Rise Against- give it all Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 vremenu in razpolo?enju primerno...Depeche mode - Enjoy the silence Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bleki Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede setlista Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede setlista Lepo. ...ampak,a ?e vedno poslu?a? kasete v avtu? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Tool: The Grudge (album: Lateralus) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ice Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 nightwish-she is my sin Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bleki Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 haha ja se vedno so kasete pr men, zravn avta dobu blaupunkta na kasete pa se ga prov ne bom znebil , kaset mam se polno doma , technicsov dvojni deck (komponento) tkoda ...sede , pa se problema s preskakovanjem , zdrajsanimi cdji ni , da ne govorim o tem da kasetarja ti ne bo noben sunu iz avta k pac ni vreden nc , spila mi pa glih tok dobr , pa se mal na retro sm Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede setlista 2x Rush Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 22. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2008 jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede setlista dobra kompilacija!! ?e vle?em vse tri sezone dol Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.