eye Napisano 11. februar, 2009 Prijavi Napisano 11. februar, 2009 tik tak 60x na minuto drugac pa tale prou sede: Frank Sinatra - Somewhere Beyond The Sea Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2009 Prijavi Napisano 12. februar, 2009 Gre kdo na koncert AC-DC v budimpe?to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 13. februar, 2009 Prijavi Napisano 13. februar, 2009 @YavarYe X6V6 kok pa pride karta? ker za M?nchen je 170e pa mi je skoda ojrov Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2009 Prijavi Napisano 13. februar, 2009 Tle majo na?i ?tudentje 140? s prevozom in guess what, ni ve? placa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 13. februar, 2009 Prijavi Napisano 13. februar, 2009 hah odkar majo teli studentje nizje cene bonov majo vsi kes za karte hahaha, ja pol bos mogu pa avto in gasa :S Citiraj
madmax Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Po cca. 10 letih zopet: Mercyful fate Citiraj
Alex Napisano 28. februar, 2009 Prijavi Napisano 28. februar, 2009 Novo od U2.Je zelo pozitivno presene?enje. Citiraj
eye Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 jst pa precudoviti glas domace zivali - wuf pa to Citiraj
icewoman12 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Roxette - Spending My Time Sem vedla, da so v osemdesetih delali lepe otroke... ampak muziko pa ?e bolj?o Citiraj Icewoman is here!
jures Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Roxette - Spending My Time Sem vedla, da so v osemdesetih delali lepe otroke... ampak muziko pa ?e bolj?o hvala, hvala..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
suicidal Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 album: Frances The Muteizvajalec: The Mars Volta Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
eye Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 glede na to da se bliza poletje (koncno) http://www.youtube.com/watch?v=54cnFabNXHo Citiraj
jures Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 http://solutions.orf.at/orf/hitservice/ind...in&player=1 ful huda muska starejsa zdele! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
eye Napisano 4. april, 2009 Prijavi Napisano 4. april, 2009 zapustilaa me je ljubicaaa, ljubicaaa moj`ga svetaaaaa Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2009 Prijavi Napisano 9. april, 2009 samega sebe....kar zadovoljen z lastnim igranjem....komad itak svetoven Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Black Sabbath - No Stranger To Love http://www.youtube.com/watch?v=qjPrsEWgNK4 Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 15. april, 2009 Prijavi Napisano 15. april, 2009 album: Panopticonizvajalec: Isis trenutno komad: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
eye Napisano 17. april, 2009 Prijavi Napisano 17. april, 2009 bom kr tuki napisu: iscem en komad/soundtrack iz filma Kings of south beach, naslov je pa Take You There, pa me zanima ce ima kdo idejo kje bi ga dobu? sm pa ze iskou na googlu in ni od Sean Kingston niti od Donnie Klang, Sean Paul :S Lp Citiraj
qwerty Napisano 23. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2009 System Of A Down - Toxicity bom kr tuki napisu:iscem en komad/soundtrack iz filma Kings of south beach, naslov je pa Take You There, pa me zanima ce ima kdo idejo kje bi ga dobu? sm pa ze iskou na googlu in ni od Sean Kingston niti od Donnie Klang, Sean Paul :S Lp jz sm v minutki najdel vklju?en ?as zaganjanja programa... dodaj me na msn: mihael@najhitrejsi.com Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Meni najlub?i komat ! Pribiti ventil?ki-prisluhnimo ti?ini Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Poslu?am sicer ni?, gledam pa tole, huda makina! http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-...u-na-filmu.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Me Fierst & The Gimme Gimmes :mi pijemoo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.