Z M A J Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Radio City - kar je dokaj nenavadno v LJ Centru! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 CNC HSC na 30 000 obratih in 1300 mm pomika na minuto. PS: sli?i se manj kot elektri?na ro?na vrtalka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 kaj pa obdelujes s tem strojem sploh? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 kaj pa obdelujes s tem strojem sploh? Ene kaljene kose ?eleza rezkamo, v?asih pa tudi baker. Vzem si cajt pa prlet 1X pogledat.Orodja - rezkarji tam od 0,4 mm naprej . Lahko pa Quertya vpra?a?, je ?e videl, sicer samo simulacijo, samo u real pa je ?e huj?e, ko to leta sem in tja, js pa samo upam da nau pokal . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 @Yavar: ko za?ne pokat je ?ele zabavno oz. ponavadi po?i samo 1x ali 2x te pa ?e vse sveti na displayu pa utripa pa piska Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 @Yavar: ko za?ne pokat je ?ele zabavno oz. ponavadi po?i samo 1x ali 2x te pa ?e vse sveti na displayu pa utripa pa piska U bistvu niti ne, samo prav potihem se naprej vozi (itaq ?e ni zezkarja) in laufa program, ?e pa res USEKA pol pa samo rde?a lu?ka na displeju "error in x, y ali z axe" + bren?a? in vse po?aka. Bog ne daj de se kdaj orn zabijem-o, pol bo pa res ?tala, ker ima "?pindel" kerami?ne le?aje in vsi veste kaj se zgodi ?e po keramiki usekamo z kladivom.Aja muzika je ?e kar naprej in bo ?e nadaljnih cca 29 ur, ?e nau olja zmanjkalo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 hudo..zadnji cnc, k sem ga vidu je tisti na strojnem faksu... lahk si predstavljas razliko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 hudo..zadnji cnc, k sem ga vidu je tisti na strojnem faksu... lahk si predstavljas razliko Mi imamo 4 + ?e par drugih CNC igra?k. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 No jaz ne poslu?am CNC struznic, ampak 'THE STROJ' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Mi imamo 4 + ?e par drugih CNC igra?k. Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.Kje so tisti ?asi... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.Kje so tisti ?asi... Mojster obdelava odlitkov - serje NISO na?e podro?je, mi izdelujemo samo unikate, tako da naredimo max 4 enake kose ki gredo potem v eno orodje. Tukaj se ne moreva niti slu?ajno primerjat ne stroji in ne postopki.Sicer smo pa OFF TOPIC. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Sicer smo pa OFF TOPIC. Mah, niti ne. Kovine, visoke frekvence ..., vse je to METAL! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Delavce na gradbi??u tle v LJ CENTER, ki delujejo kot pravo A JE TO - gradbeni?tvo (en cajt betonirajo, pol ?e podirajo), katastrofa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Delavce na gradbi??u tle v LJ CENTER, ki delujejo kot pravo A JE TO - gradbeni?tvo (en cajt betonirajo, pol ?e podirajo), katastrofa! Ni va?no to kaj delajo, va?no da imajo delo, ?e pa ga ?e zmanjka pa si ga sami naredijo in krog je zaklju?en. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Ja Ajvar, ?alostno da tko o?itno gradijo tut ceste (skoz se neki prekopava) - katastrofa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Ja Ajvar, ?alostno da tko o?itno gradijo tut ceste (skoz se neki prekopava) - katastrofa! Bistvo je ra?un izstaviti na uro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 when the sun meets the sky - Eric Johnson http://www.youtube.com/watch?v=fvdGuEbwXi4 Citiraj LP KAALman
eye Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 hvala qwerty-ju za pomoc pri iskanju komada .. vendar tega komada se dejansko res ne da dobit Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 SKATER - Ne more? gor ne dol Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Spomladanski veter in promet na Dunajski cesti v LJ. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 and all the guitarists say WTF!!! http://www.youtube.com/watch?v=XMKk3YSqN1k...feature=related za tiste ki si tega neznajo predstavljat: ....... tam nekje po 1:45 rata ?e posebej zanimivo! Citiraj
Alex Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 and all the guitarists say WTF!!! http://www.youtube.com/watch?v=XMKk3YSqN1k...feature=related za tiste ki si tega neznajo predstavljat: ....... tam nekje po 1:45 rata ?e posebej zanimivo! Yeah.Zanimivo.Ampak zakaj ima tip masko,ko igra?Ali je ali ni to ni originalen kitarist? Citiraj
LabiGT Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 madmax, ce hoces norega kitarista daj na youtube guthrie govan... recimo, ko oponasa ostale kitariste: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 Yeah.Zanimivo.Ampak zakaj ima tip masko,ko igra?Ali je ali ni to ni originalen kitarist? Ne to je samo eden ki ga opona?a, orginal kitarist je tale mo?akar: Labi nice, njega pa ?e ne poznam Citiraj
Alex Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 METALLICA-black album. ...o kvazi poslu?am.pravkar mi je izgleda crknil moj CD player Marantz. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.