YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 Radio HIT ALLEN LILY - FUCK YOU Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 CAPS LOCK!!! jebote, ni kul bit administrator Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 CAPS LOCK!!! jebote, ni kul bit administrator iTaQ Ps. Z velikimi je napisano, zato da bo G.Lojz la?je prebral, ker baje ?e slabo vidi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 a to je un lojz iz zgodovine foruma? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 a to je un lojz iz zgodovine foruma? Upam-o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. september, 2009 Prijavi Napisano 6. september, 2009 Trenutno tole, pa mi je kr okej! http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-ska...o-v-tujino.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 9. september, 2009 Prijavi Napisano 9. september, 2009 Nekaj iz fri?no nove plate od Muse. Muse ~ Unnatrural selections in Undisclosed desires Citiraj
Rocky Napisano 21. september, 2009 Prijavi Napisano 21. september, 2009 Steve Angello & Laidback Luke Ft Robin S - Show Me Love Citiraj
Rocky Napisano 23. september, 2009 Prijavi Napisano 23. september, 2009 NO MORE LONELY NIGHTS - Paul McCartney - 1984 Citiraj
madmax Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Legendarna pesem....in roko na srce, so true! http://www.youtube.com/watch?v=9LhU4l_8auk...feature=related Riffi, in solo je pa itak Citiraj
Alex Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Legendarna pesem....in roko na srce, so true! http://www.youtube.com/watch?v=9LhU4l_8auk...feature=related Riffi, in solo je pa itak Smo takrat parkrat igraliz njimi.Res,vsaka ?ast kitaristu-sem na ?alost ?e pozabil njegovo ime. Citiraj
suicidal Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Izvajalka: Joranealbum: LIVE Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
KAALman Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 Led Zeppelin - Hartbreaker Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Winnie Moore - Daydream http://www.youtube.com/watch?v=lD_iOZtdZzA klasi?na energija iz strun Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 Ogrevanje za 31.10. nekateri smo dobili karto za darilo. Citiraj
suicidal Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 Ogrevanje za 31.10. Jaz tudi: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 tivoli 31.10.2009 : mazda srecanje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 New kid in town - Eagles Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 tivoli 31.10.2009 : mazda srecanje definitivno. Bdw-a gre kdo januarja mogo?e v Munchen na Nickelback? Citiraj
KAALman Napisano 11. oktober, 2009 Prijavi Napisano 11. oktober, 2009 Iron Maiden -> album No prayer for the dying Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Jean Michel Jarre (?e se sploh tako napi?e), neka vesoljska muzika, na radiu Ekspres! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Culture Beat: Mr. Vain Magic Affair-Omen 3 2 Unlimited - No limit pa take stare iz davnih ?asov ko smo ?e dosti okoli plazli Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.