Z M A J Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Jason Donovan - Too many broken hearts Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BKolenc Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 ne bo? ti meni zizike majal Citiraj
hope Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Eye of a tiger Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 a ti si se ziva? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 Hazard - Marie, ne pi?i pesmi ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. november, 2009 Prijavi Napisano 11. november, 2009 Zdele pa tole poslu?am (gledam); http://24ur.com/ekskluziv/glasba/lady-gaga...ja-bradaca.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Marjana Dr?aj - Pti?je stra?ilo Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Dobro mu gre, pa se glasba pase v trnutni cas Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Jennifer Rush - Power of V6 (no ja love)! Mi je pa od Celine dost bol?a varjanta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 yeah!!!!!!! ajronmejden... rejnmejker followed by: glasgou kis Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 men pa iz tega albuma tale komad carski: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Glejte boste videli na?ega ?lana Aipciha. LINK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 V kateri ekipi pa se kepa Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 V kateri ekipi pa se kepa Pećotovi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Rotary Power Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Blind Guardian-valhalla sledi pa ji kompleten blind guardian dicography, za tem pa kak iron maidni ali pa apocalyptica Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
madmax Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 sledi pa ji kompleten blind guardian dicography, za tem pa kak iron maidni ali pa apocalyptica aha, in v kolkem ?asu misli? ti to preposlu?at Citiraj
Rotary Power Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Danes sigurno ne vsega .Samo dam si gor glasbo pol pa pustim da gre skozi pa? kolikor sli?im.Potem pa drugi? naprej, ko mi zopet zapa?e da bi poslu?al blinde. So bili pa letos na Mc-ju fenomenalni, neglede na to, da je vseh ?est dni padal de?; pred odrom je bilo skoz polno zasedeno Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
madmax Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 MC mene ni in z takimi bendi verjetno nikoli nebo videl.....da bi pa dal za Blinde pa ?e par "pametnih" (beri hard/heavy) bandov dal 100+? pa mi na kraj pameti ne pade. BYH je ?e vedno zakon kar se tega ti?e! Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Trenutno poslu?am (in gledam) tole: Citiraj
KAALman Napisano 17. januar, 2010 Prijavi Napisano 17. januar, 2010 hehe... oldiee goodie... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.