Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Eno zadevo lahk vam recem,danes sem peljo v Medvode gospod Pelkotu in potem ko sem se usedo v Mazdo se prižgala luč motorja in Pelko je pregledo na diagnostici in ko sem prišel domov še je odspodi ulje kapljal in zdaj je Mazda na poti mehaniku od avto hiše na avtovleki ,tolk o mojoj izkušnji z dizlom ,pa res ne morem verjamet,zdaj moram počakat da vidim a bojo zrihtali avto in potem grem spet v Medvode će Pelko reče da ni dobr zRihtan potem bom vrnil avto hiši nebom sploh uzel nazaj avta,a ve kdo kolk drugače imaš garancije če vzameš v avto hiši ,a je en mesec ?
-
Saj razstavil bi. Vzamem narazen ohišje, menjalnik razbijem in glavo odšraufam. Samo bo verjetno še motor šel in pol se vprašujem. Ali remont. Za pol vrednosti stroja ali nov stroj. Trenutno me mika BS LTX Q I. Bošek moj ima tudi plastični menjalnik.....
-
Ne samo @godlike...najbrž tudi za koga drugega zelooo zanimiv video. Je sicer zelo dolg,a "razstavlja" ravno znamke,katere gleda "godlike". Sicer vstopno in srednjo serijo...apokaže tudi tisto,kar ne izveš nikjer...tudi na proizvajalčevih straneh ne!!! Bi pa rad opozoril na detajle,ki jih pri Metabo LT seriji že dobiš,katere nikakor niso normalne oz. samoumevne niti pri "flagshipp" serijah prakticno vseh proizvajalcev....zelo zanimivo postane proti zadnj četrtini videa,kjer se tip vseeno odloči razstaviti tudi menjalniški del Metabo BS 18 LT Q...kjer se poleg modulne izvedbe motorja vidi tudi kovinsko ohišje menjalnika (tega se od zunaj ne vidi!!!), dvojno krogljično ležajena gred v tem kovinskem menjalniku,sintrani planetni zobniki,kateri vsi vsebujejo celo igljične ležaje😲. Sedaj bo mogoče komu bolj jasno,za kaj sem vzel dva komada😅 (enega BS in drugega SB). Kdor bo pa malce bolj spremljal kanal "Dean Doherty" na youtube,bo pa mogoče tudi odkril,za kaj Metabo v nasprotju z praktično vsemi proizvajalci v svoji LT in LTX seriji ne ležaji rotorja motorja na ohišje...en tipičnih zastopnikov te "šparavne verzije" brezkrtačnih motorjev je ravno Makita!!! Kakor na stroju vidiš "posebaj" kapo ohišja na zadnji strani,ki je privijačena na obe oplati ohišja,ti je lahko takoj jasno,kaj to pomeni👎
-
Ja, opcij je več. Prog je mislim, da 7 + kombinacije, ampak, niso vse za vse. Po mojem bo večji del časa namenjen afterju. 🤣 In rezervne gate. 😆
-
Ha, ha, samo čelada je obvezna. 😊 Kot bi rekel Sašo Dončić: "Upam, da pridete v čim večjem številu, z Emtb kolesi, pa navadnimi kolesi, pa tricikli, pa električni skiroji, pa rolkami, lahko tudi peš."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.