Deeyan Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 dubstep Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Tole; http://www.youtube.com/watch?v=Mb6mS6Yj_UA Sem sprva mislil da poje Rihanna, katere sem totalni ljubitelj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 u si me spomnu na njo. btw, zgleda ne niti prbli?n kt rihanna. Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 o ja, sexy de?va Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Men Rihanna ni tok lu?na kukr ima FENOMENALEN glas! Poslu?am pa Denisa Avdića kake kvalitetne strelja na Radiu 1! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 oboje je fajn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Sodelavko, ki po gsm komunicira z dedcom in ga po zmajsko napizdeva, k konja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 whitesnake uspel...mater za 60 letnika kar razturajo po dolgem casu pa mi spet sumi v usesih tudi naslednji dan pa alexa tud srecal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 whitesnake uspel...mater za 60 letnika kar razturajopo dolgem casu pa mi spet sumi v usesih tudi naslednji dan pa alexa tud srecal Lepo je bilo malo podebatirati o muziki. Meni pa po dolgem ?asu in kar nekaj koncertih sploh ni ?umelo v u?esih kar je znak,da je bilo pevsko ozvo?enje res v redu. Labi,kaj meni? o zvoku in igranju kitare Aldri?a? Citiraj
LabiGT Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 oba sta mi bla ful dobra...ta drugi je bil manj izpostavljen ampak je tud raztural vec kot sem pricakoval cel koncert pa se nikol ni blo tok bab (ki dejansko zgledajo kot babe) na rock koncertu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 oba sta mi bla ful dobra...ta drugi je bil manj izpostavljen ampak je tud razturalvec kot sem pricakoval cel koncert pa se nikol ni blo tok bab (ki dejansko zgledajo kot babe) na rock koncertu Sej je Reb tudi zares dober in znan. Recimo v italiji je na takih rock koncertih obvezno dosti rocker-ic,ker spremljajo svoje fante-muzikante,tako da sem jaz kar navajen. Citiraj
Allyssa Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mxZJL0XLkJY...feature=related Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Postvolilne novice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Queen; Who wants to live forever Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 dubstep http://soundcloud.com/wobbletrouble/wobble...-bangers-choice Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 Slovensko Zimzeleno; Med iskrenimi ljudmi (katero posve?am vsem mazda?em, ki ste ?e darovali svoj znesek v Dobrodelni akciji). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 Ploki, sm mogu kr zdownloadat zlo dober remix od Avicii - Levels http://www.youtube.com/watch?v=6s4n76ti3Xs Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 cool mix evo mal sm narcis pa poslu?am samga sebe k sm bil ?e na tastarem faxu pa sm moral en projekt skup spacat:http://www2.arnes.si/~cegorenga11/.hearme/ploki_-_hearme.mp3 Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 to je prov tvoj komad? I like it Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 thanks. to je edn prvih komadov k sm jih naredu. nekje v 1. letniku gimnazije. Sicer je to 4., zaenkrat tazadnja verzija. Ampak je v planu remix z novim besedilom in vokali. original demo tejp je katastrofalen. :DD ga bom probal nekje zvohat Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 stari, dober tole fura? to si solo, al ma? band? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Radio Salomon; DJ Time, kar preko Siol tv Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 DeeJay Time program, sem ga na?timal kar v pisarni, naj tete za?nejo delat po ritmu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.