Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Res je zadnji FL šestke ima pa za moje pojme eno najlepših armaturk v Mazdah nasploh. Dovolj čistih linij, nobenega pretiravanje, ravno dovolj velik zaslon, da ni moteč, gumbi na pravih mestih in še vedno gumbi. mehka na otip, eleganca brez nepotrebnega kiča in lišpanja (... ja še vedno govorim o armaturki, čeprav se zdi, da opisujem kako tetico ). Dejansko, čisto vsak, ki se kdaj pelje z mano vedno reče kolk je dobra armaturka in to tako sam od sebe brez, da bi ga vprašal al pa se bi sploh pogovarjala o avtih. Še celo mlajši sodelavci, kjer bi pričakoval, da bi bili navdušeni raje nad nekim big screenom in infotejmentov priznavajo, da je tole lepše in mnogo bolj skladno kot v večini ostalih vozil.
-
Zdaj pa takole špekulativno. Če ne bi bilo Hitlerja in njegove manične želje po ustvarjanju nemškega imperija, tudi ne bi naplavilo Tita na površje in nikoli ne bi bil predsednik Jugoslavije in tudi nikoli ne bi imeli KP na oblasti. Ali bi bila Jugoslavija zaradi tega boljša ali slabša država nikoli ne bomo izvedeli. Ve se le to da pred II svetovno vojno je bila precej nerazvita, politično nezrela tvorba, polna nasprotij in konfliktov od znotraj. Tko, da Tita je naredil Hitler, če smo že čist natančni.
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Znova razvajal našo 5tko Prešprical sem podvozje kar je še od njega ostalo Sem internet čital in naletel na Fluid film, ki se mi je zdel idealen za mojo situacijo. Žal nisem preveč slikal, ker je biloprecej mastno Naslednje špricanje pred zimo a s črno verzijo. Več o spraju: FLUID FILM | Powerful Corrosion Protection & Lubrication WWW.FLUID-FILM.COM FLUID FILM® is Eureka’s own unique lanolin-based brand of corrosion preventive and lubricant, used worldwide in a multitude of industries and applications. Nabavil na ebay.de za 85,00 EUR z dostavo (5 x sprej, 1 x nastavek "pisštola", rokavice, sonda za luknje, folija) -
Ja eni imajo pa sliko obešenega Janše na steni... emmm disleksija... obešeno sliko Janše na steni. In kaj naj zdaj, se zgražam? Pa naj jo imajo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.