canyon Napisano 13. julij, 2013 Prijavi Napisano 13. julij, 2013 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Obuja? spomine? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Poslusam od kolegov komad men se zdi vrhunski za poletje...Sam na YT ga pluvajo da joj haha so se potrudl fantje ni slabo.... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Obuja? spomine? Hehe, itaq ce ne letos, drug let bo treba it spet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Jo?t, tistole tvoje je zame huj? kt grozljivka. Eto, tole imam na sporedu; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Poslusam od kolegov komad men se zdi vrhunski za poletje...Sam na YT ga pluvajo da joj haha so se potrudl fantje ni slabo.... Petra frolich od Matije frolich? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
twins Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 evo, glih sm prsu iz Metaldays ena izmed bolj?ih pesmih ki sm jo ?ul v celem tednu, ?eprav ni ravno hard metal Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 V?e?na pesmica; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 Ka to sede zdele na plazi s koktejlom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 30. julij, 2013 Prijavi Napisano 30. julij, 2013 Murski Val preko antikvitete So?a Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 HOLIDAYS!!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 top slovenske dj mamo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Spomin na najstni?ka leta; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Srachko Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Z M A J Napisano 29. september, 2013 Prijavi Napisano 29. september, 2013 Ne vzet besedila dobesedno; Tole pa prvi? sli?im, pa mi je fuuuul v?e?; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Obujam spomine na najbolj ?urersko obdobje (Lipa, Skala oz. La Roca, itd.) in ko fotrova Vectra skoraj noben ve?er ni bila parkirana na doma?em dvori??u; Zame ?e vedno zvrst glasbe, ki mi vrne najve? pozitivne energije in veselja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Tole pa prvi? sli?im, pa mi je fuuuul v?e?; u ja, tole je iz?lo tam nekje kot Poison od Groove Coverage Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 ?e malo mlaj?e Kamene dobe http://www.youtube.com/watch?v=P5uHvZ9Je54 http://www.youtube.com/watch?v=i0cjGVpKLd4 http://www.youtube.com/watch?v=mR_uzFbY3q0 Vse to se je vrtelo na mojih kasetah, ki sem jih posnel z Radia Salomon in DJ Time programa. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9otO5Z0Mpxc Citiraj When in doubt, duck it!
g.Wankel Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Napisano 1. oktober, 2013 K ste ?e pri klasiki http://www.youtube.com/watch?v=oilhtlSfLDA Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.