Srachko Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Napisano 1. oktober, 2013 Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2013 Prijavi Napisano 3. oktober, 2013 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 3. oktober, 2013 Prijavi Napisano 3. oktober, 2013 to iVar, tooooo!!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 4. oktober, 2013 Prijavi Napisano 4. oktober, 2013 Creedence Clearwater Revival Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 4. oktober, 2013 Prijavi Napisano 4. oktober, 2013 Na zalost je tole nov nosa nosa, gangnam...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. oktober, 2013 Prijavi Napisano 5. oktober, 2013 to je bla zajebancija in bo uspela... otrokom je itak v?e?. Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 to je bla zajebancija in bo uspela... otrokom je itak v?e?. Kakork so ze miljonarji.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 ampak komentarjiImas golfa dvojku,da joj lizes dojku! Nemam r8 audi i necu da te ljubim na haubi al zato imam golfa dvicu i lizacu ti picu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Trenutno Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 ?e 2 dni mi hodi ta komad po glavi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Zadnje cajte mi je kr hud Citiraj
dejanot Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 Cao Lol, sam je kr gut ===> LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
canyon Napisano 7. november, 2013 Prijavi Napisano 7. november, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-gZ25MYwWpM Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
dejanot Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Cao R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker ===> Guru Josh - Infinity ===> LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Cao R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker ===> Guru Josh - Infinity ===> LP u ja, Infinity Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 je*? folk :macek: Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Tole je dana?nji hit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Tole je dana?nji hit. to je na? diretore na firmi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Prej je moja tamala plesala na tole glasbo in mi je zdej kar mal simpati?na postala, pa ?ez 1 mesec bo spet aktualna; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 zmaj lepo se ?uje moje pupe bojo po?akale malo da zrihtam cd pol pal pa booo. ampak po vrsti lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Prej je moja tamala plesala na tole glasbo in mi je zdej kar mal simpati?na postala, pa ?ez 1 mesec bo spet aktualna; ?e ?e pol tole Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.