Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Razmišljam o nakupu skiroja, ima kdo kak dober predlog za izbor skiroja do 1000€ in doseg naj bi imel vsaj 60km. Na kaj je potrbno biti pozoren itd.... 🤔
-
Sem mislil, da imajo nutrije samo v Ljubljani 🤪 Koper-Bonifika, mal so prilezle ven iz lukenj 😆
-
Zase v zadnjih 6h letih: Yamaha MT125 za mulca Triumph Tiger 1200 XCA Triumph Tiger 1160 GT explorer - ta je bil nov iz salona v Bergamu Triumph Tiger 1160 Rally explorer Fiat Coupe 1995 Plus se 2 za kolege Za rabljene v SLO dejansko sploh ne gledam vec, zacelo pa se je s tem da v SLO je slaba mreza/ponudba za Triumphe (od letos je drugace)
-
Pogoja sta oba do 6000km in pol leta - ali ali in se smatra kot 'nov' in moras placat se ddv na ceno. Neumno je to, na primer mas motor ali avto letnik 2019 pa ma 5.800km = se smatra kot nov zaradi kilometrov. Lahko te vodim zlahka, prvi korak je: Kupoprodajna ali racun (fizicna ali firma) Original prometna vozila Odjava v italiji za izvoz v slovenijo - tako imenovan derogazione oz neki takega - cca 100€ to uredi prodajalec oz salon Potem pa samo se v slo Homologacija - pregled cca 50€ Vloga in Placilo Dmv In registriras..... Ce imas e davke lahko popolnoma vse elektronsko davcne nikoli ne obisces...samo bolje da kak krajevni furs izberes, jaz sem vedno kranj. Najhitereje od dneva ko sem pripeljal je bilo 4 dni do registracije, najdlje pa 12 dni. Prvi dan v slo pa lahko das ze preizkusnjo in se vozis po slo (mislim da 10 dni), to je misljeno da lahko pripeljes motor na homologacijo, ampak lahko se na poti domov s prikolco tam ustavis, ker oni samo rabijo sliko motorja, sliko vin stevilke, slike gum in st km, nikoli ga niti ne zalavfajo Autoscout 24 je dobra stran za to, italija pa zaradi blizine in izbire. Jaz sem leta 2022 yamaho MT125 po koroni nasel letnik 2020 s 430km .....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.