Alex Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Ne vem kaj vi ostali poslušate kaj trenutno v svojih avtih. Jaz ponavadi poslušam CD, redko kdaj pm3. In to tako, da ko dam novega noter, se ta posluša, dokler se skoraj ne znuca.😎 Sedaj že par mesecev pilim the best of Van halen. Dal sem si ga pa v avto v spomin na zame osebno najboljšega, inovativnega, zabavnega kitarista-Eddie van Halena. 🤟 1 Citiraj
Boss Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Sem mislil, da Ognjišče al pa Veseljaka. 1 Citiraj
Alex Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Jaz naših radijev nikoli ne poslušam. Ti vsilijo še kako neumnost, če nisi pazljiv. 😎 1 1 Citiraj
Bini Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Pred eno uro je Boss napisal: Sem mislil, da Ognjišče al pa Veseljaka. Sem ti že enkrat omenil, da narobe razmišljaš glede teh stvari.. 1 Citiraj
Boss Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 pred 3 urami je Bini napisal: Sem ti že enkrat omenil, da narobe razmišljaš glede teh stvari.. No ja zadnjič na enem električnem avtu nisem znal spremenit postaje pa je ostalo na Veseljaku. Hmmm, sej se človek privadi pa na konc ugotovi, da znajo bit besedila kr zabavna... še irharce nataknem pa sem skor berajt. 😁 Citiraj
Z M A J Napisano 7. april, 2021 Prijavi Napisano 7. april, 2021 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. april, 2021 Prijavi Napisano 20. april, 2021 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 7. maj, 2021 Prijavi Napisano 7. maj, 2021 Kot da so vedeli kako korona časi bodo prišliPoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 2 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Damijani Napisano 10. maj, 2021 Prijavi Napisano 10. maj, 2021 peesda @mazdaman, prehitel si me! In točno na to sem pomislil, kar si ti tu napisal. So "vizionarji" in so v naprej napovedal Dobre komade imajo. Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2021 Prijavi Napisano 19. maj, 2021 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.