robertk6 Napisano 24. december, 2022 Prijavi Napisano 24. december, 2022 dne 4. 12. 2022 ob 20:22 je FuManchu napisal: Ko sem že mislil, da se ne bo nikoli zgodilo... in tukaj je Pantera reunion Karte kupljene 🤘 2 Citiraj
Z M A J Napisano 25. januar, 2023 Prijavi Napisano 25. januar, 2023 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 Extreme - "Rise" (Official Video) - YouTube Music MUSIC.YOUTUBE.COM Extreme - "Rise" (Official Video) Extreme 'Six' is coming June 9! Our first single, "Rise" is out NOW... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec, 2023 Prijavi Napisano 6. marec, 2023 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 (urejeno) Jaz večinoma poslušam na Soundcloudu, sem pa šel na YT poiskat. Popravljeno 10. marec, 2023 od godlike Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2023 Prijavi Napisano 28. marec, 2023 yeeeeeeoooohhh, yeeeeeeoooohhh 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Liuch Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) https://youtu.be/aCKlTJxGAuI Popravljeno 30. marec, 2023 od Liuch 1 Citiraj
skritikrt Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Pink Floyd P.U.L.S.E. Live BluRay (Restored & Re-edited) k je malenkost drugačen k ta z youtube-a. Kdor tega ne pozna-poglej celo!!! od začetka do konca..."najboljši guitar solo ever"....ko poslušam morajo poslušati tudi vsi sosedje😁 Citiraj
Alex Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 13 minutami je skritikrt napisal: Pink Floyd P.U.L.S.E. Live BluRay (Restored & Re-edited) k je malenkost drugačen k ta z youtube-a. Kdor tega ne pozna-poglej celo!!! od začetka do konca..."najboljši guitar solo ever"....ko poslušam morajo poslušati tudi vsi sosedje😁 Od pink Floyd so mi všeč mpgoče dva komada. 😊 O najboljšem solu "ever" bi se dalo na dolgo in široko debatirati. Je vsekakor med 10 top kitaristov na svetu, definitivno ni med top tri. 😉 Oni so delali glasbo zadeti in tako jo motaš tudi poslušati... Tega niso nikoli zanikali. 😊 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) Sem že skoraj pozabil, kako so LC vrhunski v živo... Popravljeno 30. marec, 2023 od FuManchu 1 Citiraj
Alex Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 1 minuto je FuManchu napisal: Sem že skoraj pozabil, kako so LC vrhunski v živo... Sem jih imel tudi sam priložnost slišati v Ljubljani. Res so sami vrhunski glasbeniki. 👍 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) Pred eno uro je Alex napisal: Od pink Floyd so mi všeč mpgoče dva komada. 😊 O najboljšem solu "ever" bi se dalo na dolgo in široko debatirati. Je vsekakor med 10 top kitaristov na svetu, definitivno ni med top tri. 😉 Oni so delali glasbo zadeti in tako jo motaš tudi poslušati... Tega niso nikoli zanikali. 😊 ...ta rek..."moreš poslušati tako kot so komade delali"..."zadet"...si je enkrat en pametnjakovič izmislil,in sedaj to vsi ponavljate😂 Jaz,da bi užival v glasbi ne rabim biti zadet...je pa res,da bi zadet glasbo slišal "drugače"...in to najbrž vsako glasbo🙄....kaj je folk po tem delal na njihovem koncertu...sam fiksanje in trava kamorkoli pogledaš... Prosim,ne želim,da vzameš moj komentar žaljivo"..rad bi le razkril " neumnost" tega reka,kateri ni "zrasel" na tvojem vrtu. Lahko pa poizkusiš,se zadaneš,mogoče ti bodo vseč čisto vsi njihovi komadi😉 Popravljeno 30. marec, 2023 od skritikrt Citiraj
Alex Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 26 minutami je skritikrt napisal: ...ta rek..."moreš poslušati tako kot so komade delali"..."zadet"...si je enkrat en pametnjakovič izmislil,in sedaj to vsi ponavljate😂 Jaz,da bi užival v glasbi ne rabim biti zadet...je pa res,da bi zadet glasbo slišal "drugače"...in to najbrž vsako glasbo🙄....kaj je folk po tem delal na njihovem koncertu...sam fiksanje in trava kamorkoli pogledaš... Prosim,ne želim,da vzameš moj komentar žaljivo"..rad bi le razkril " neumnost" tega reka,kateri ni "zrasel" na tvojem vrtu. Lahko pa poizkusiš,se zadaneš,mogoče ti bodo vseč čisto vsi njihovi komadi😉 Pink Floyd, rolling stones in bob Dylan so tej, ki jih nisem nikoli poslušal niti jih ne mislim. In od tega, da so bili po k Floyd veš čas zadeti, ne odstopam. Ne rabim nikogar, da bi me učil, kaj je kateri glasbenik rekel in naredil v svoji karieri. 😉 Pa ni to žalitev, ampak vzami moj komentar kot nasvet, da ne rabim mentorja o muziki. 😉 1 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 3 minutami je Alex napisal: Pink Floyd, rolling stones in bob Dylan so tej, ki jih nisem nikoli poslušal niti jih ne mislim. In od tega, da so bili po k Floyd veš čas zadeti, ne odstopam. Ne rabim nikogar, da bi me učil, kaj je kateri glasbenik rekel in naredil v svoji karieri. 😉 Pa ni to žalitev, ampak vzami moj komentar kot nasvet, da ne rabim mentorja o muziki. 😉 Vem,da so bili zadeti,in kar pišeš vse drži,a da bi moral biti zadet,da bi lahko razumel in užival nihovo glasbo...pa tudi če so to oni rekli...bejž no...ziher so bili zadeti🧐....pa je takih ustvarjalnih "zadetkov" v glasbeni zgodovini k listja in trave...pa da bi se za vsako poslušanje zadeval...to bi bil hec😂 ..."veš mami...sem prižgal radio,pa sem moral".... 1 Citiraj
Shrek Napisano 31. marec, 2023 Prijavi Napisano 31. marec, 2023 Sej so naši slovenceljni tudi zadeti...tako ali drugače. Muzikanterji in brenkalisti... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.