Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano (urejeno)

Na ta deževen dan 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

• 2 tedna kasneje...
Napisano
dne 19. 5. 2023 ob 0:53 je Boss napisal:

Tevi so itak upaljeni,..pa usi njihovi novejši komadi hehe

image.jpeg

Napisano

Men so cool in se prav zabavam, ko jih poslušam.

33112_1.png

Napisano

Res je ampak mene to niti ni tako motilo glede na šov, ki so ga uprizorili. Meni je blo bolje kot 2016 v Splitu.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ampak res ista napaka.   Če je 1x airbbag, drugič bremze, tretjič sklopka. Ne šteje.   Jaz sem na tak način dobil novi mobitel pred leti. Ampak to gre samo na grdo. Ni prijaznosti tukaj. Sami ne bojo dali nič, ker jih to zelo boli.   Hrani sprejemna in izdajna potrdila. Ko se nabere 45 dni, njim in uvozniku dopis uradni. Če ni v pravem času odgovora, kar na tržno inšpekcijo.   Drugače pa sem član ZPS-ja. V skrajni sili prosim njih za pomoč. Odvetnikov še nisem rabil. So pa moji dopisi natančni, ker grem zakonodajo brat.
    • Da ne bo tud avto zaropotal
    • To je zadeva, ki je prej očitno nisem prav razumel. No, v tem primeru bomo še malo bolj oštro ropotali na servisu....
    • Jaz lahko "našega" Martina Goloba gledam vsak dan ... pa ga mogoče vidim v cerkvi 1x na leto. 😁   Je pa kar štoser, simpatičen, odprt do drugače mislečih (na miklavža je povabil tudi otroke nevernih 👍), pozitiven, ... in še nekaj % skupnih genov imava - moj pradedek in prababica sta njegova pra pra dedek in pra pra babica.     
    • Prostor, predvsem v prtljažniku. Ne verjamem ti, očitno je krepko več zelo subjektiven pojem. Kar potrjuje tudi v tem članku ( In comparison, the VW Golf R has a smaller boot than the standard car, but at 343 litres it’s still 83 litres up on the Focus RS. )   https://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/rs-hatchback/practicality
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.