g.Wankel Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Pol ma on vsak dan slab dan Citiraj
Deeyan Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 oboje xD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. november, 2014 Prijavi Napisano 6. november, 2014 O si se vrnil med te?ake, al je samo slab dan ? Samo plesat se ?eli nau?it, pa je zgleda okorn in nerodn kukr bukov hlod. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 6. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2014 O si se vrnil med te?ake, al je samo slab dan ? Vidim,da si tebi pozna, da si bil v vsaki stranki do sedaj Pol ma on vsak dan slab dan Tebi se pa pozna, da si slabe volje oboje xD Samo plesat se ?eli nau?it, pa je zgleda okorn in nerodn kukr bukov hlod. Kaj te spet fou?ija in homofobija ?reta? Citiraj
Z M A J Napisano 7. november, 2014 Prijavi Napisano 7. november, 2014 Lahko da tudi kdaj, trenutno pa le zobobol. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2014 Prijavi Napisano 7. november, 2014 Vidim,da si tebi pozna, da si bil v vsaki stranki do sedaj Se midva poznava ?Sva pri kateri stranki bla skupaj ?Se opravi?ujem ker se te ne spomnim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 @quercus, kako ti je pa v?e? tale popevka, a ni fajna? Kako bi plesal na njo, ima? kak?no idejo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. november, 2014 Prijavi Napisano 8. november, 2014 Ma kaj ga zafrkava? sej ve?, da ne razume, ker je besedilo v neki ?udni jamaj?ki angle??ini. 1 Citiraj
Quercus Napisano 12. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2014 Lahko da tudi kdaj, trenutno pa le zobobol. Aja?Zakaj te pa zobje bolijo?Si se preve? sladkega najedel? Se midva poznava ?Sva pri kateri stranki bla skupaj ?Se opravi?ujem ker se te ne spomnim.Vse je mo?no.Si pa? ?e v letih, ko te amnezija daje.Pa ne skrbi, nisi edini. @quercus, kako ti je pa v?e? tale popevka, a ni fajna? Kako bi plesal na njo, ima? kak?no idejo? Poznam.Kaj mi pa ?eli? z to legendarno skladbo sporo?iti?Jaz ti pravim Ma kaj ga zafrkava? sej ve?, da ne razume, ker je besedilo v neki ?udni jamaj?ki angle??ini.Rastafarijanska angle??ina je ja.A sta vidva mogo?e na Jamajki odra??ala ali imata ?lahto od dol? Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Jap, pri nas smo ?e temneje obarvani kot zbiralci bakra. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Jaz sem pa pri njih ?tudiral in zato je tudi moja ANG podobna njihovi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 13. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2014 Jap, pri nas smo ?e temneje obarvani kot zbiralci bakra.A ho?e? re?i,da so mislili da si s Strojanovimi v ?lahti? Jaz sem pa pri njih ?tudiral in zato je tudi moja ANG podobna njihovi. A je tebe Nata?a iz Gimme5 u?ila angle??ino ? 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Ej Quercus, kjer izmed teh na odru si ti? 1 Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 A ho?e? re?i,da so mislili da si s Strojanovimi v ?lahti?ne ne, jaz sem temnej?i - Bob Marley zgleda bel v primerjavi z mano 1 Citiraj
Quercus Napisano 19. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2014 Ej Quercus, kjer izmed teh na odru si ti?Nih?e izmed njih ne ne, jaz sem temnej?i - Bob Marley zgleda bel v primerjavi z manoAja? Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 Quercus, vabljen 20.decembra v Lukovico, da nam poka?e? katere plesne korake bo? do tedaj ?e osvojil. Mogo?e se tudi ostali Mazda?i kaj nau?imo od tebe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 29. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2014 Quercus, vabljen 20.decembra v Lukovico, da nam poka?e? katere plesne korake bo? do tedaj ?e osvojil. Mogo?e se tudi ostali Mazda?i kaj nau?imo od tebe. In kaj naj jaz i??em tu, ?e ne ple?em, ampak sva s prijateljem raziskala trg?S kom pa ti ple?e?? Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Najraje z VOLKOVI, tako kot Kevin: 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 ?e raj? pa z ...https://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Pono?i....Naslednji... 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Neki direkt za na?ga plesalca.. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Jaz pa mislim, da vseeno on bolj pa?e sem https://www.youtube.com/watch?v=zExlr_Ua87c 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Ma sej lahko samo... 1 Citiraj
Symon Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Tudi res. ?e je pa bolj za ?trom musko (rave) mu pa priporo?am tole plesno ?olo 2 Citiraj
Gelipter Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Ej...samo za tak ples...treba dobro pojest pa popit kaj...he he LP? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.