canyon Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 al pa kk? tak ?ur 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
canyon Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 lohk pa proba? kje tega ata najdt ... mogo?e te pa on lahko nau?i plesat https://www.youtube.com/watch?v=BwvJ3XCAJdA 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Ali pa ?e si vzame? tega g. Durex-a za zgled in njegove plesne gibe. Verjetno ima? pozornost zagotovljeno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 5. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2014 Najraje z VOLKOVI, tako kot Kevin: Aja?A si ti pol volkulja pol lisica in s Krasa doma? ?e raj? pa z ...https://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4Kje si pa to na?el? Pono?i ....Naslednji... Kaj pa ti po?ne? pono?i?A ne spi?? Neki direkt za na?ga plesalca.. Kje si pa to na?el?Mi ?eli? sporo?iti ? Jaz pa mislim, da vseeno on bolj pa?e sem https://www.youtube.com/watch?v=zExlr_Ua87cKje si pa to na?el ?A si ti mogo?e mavri?ni ?lan? Ma sej lahko samo... Kje si pa to spako na?el? Tudi res. ?e je pa bolj za ?trom musko (rave) mu pa priporo?am tole plesno ?olo Pa kaj je s teboj?Rave je ?e zdavnaj izumrl Ej...samo za tak ples...treba dobro pojest pa popit kaj...he he LP?Ne pijem in ne jem substancPojdi med mularijo pa bo? kaj travce dobil al pa kk? tak ?ur V taki gne?i pa mene in mojih prijateljev ne vidi?A ti si bil ali kaj? Citiraj
Baby Viper Napisano 5. december, 2014 Prijavi Napisano 5. december, 2014 Kje si pa to na?el? Na youtubu. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 6. december, 2014 Prijavi Napisano 6. december, 2014 Kje si pa to na?el ?A si ti mogo?e mavri?ni ?lan?Ja ?ak, a nisi ti? :ne vem: Citiraj
Quercus Napisano 9. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2014 Ja ?ak, a nisi ti? :ne vem:Si pa res bebav. To ti lahko samo otrok re?e!Kaj ti ni jasno? Citiraj
Boss Napisano 10. december, 2014 Prijavi Napisano 10. december, 2014 Aha, torej si... zakaj pol mene buzerira? in spra?uje? neumnosti? Citiraj
Quercus Napisano 11. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2014 Aha, torej si... zakaj pol mene buzerira? in spra?uje? neumnosti?Kar ?eli? to dobi?!Kar seje? to ?anje??Ti je sedaj dovolj jasno? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. december, 2014 Prijavi Napisano 11. december, 2014 Mojster J, prosim, da se malo umiri?, bo bolj?e za tvoje zdravje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 11. december, 2014 Prijavi Napisano 11. december, 2014 a se ?e niste navadl plesat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Quercus Napisano 12. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2014 Mojster J, prosim, da se malo umiri?, bo bolj?e za tvoje zdravje.Koga to misli? pod Mojster J. ? a se ?e niste navadl plesat Jaz in prijatelj sva ?e zdavnaj na?la, samo te kreljo gonijo svoje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Ej dost te mam-o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 21. december, 2014 Prijavi Napisano 21. december, 2014 Fak stari kere scene. !!!!!! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.