jernic Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Je imel kdo take te?ave s temi knofi ?Nekako je crknilo stikalo za ?ipo voznika. Razmajano ,ni ?utiti kolen za preklop v avtomatski pomik,ta dela samo ?e dol, gor pa ne.. Bi sam pogledal , ?e lahko kaj popravim, pa ne vem , se da ta sklop stikal za pomik ?ip ven potegit, brez da kaj polomi?,al je treba kar celo oblogo vrat snet ? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 razdiranje je enostavno - ampak s tapeto dol. spodaj je zataknjena z zati?i zgoraj nasajena. Ima? pa vsaj 2 kri?na ?ravfa v ro?ki + verjetno 1 ali 2 pokrit na mehanizmu za odpirat - ?e je ?e kak vi?ka poglej. Potem ko odpopa?, od?ravfa? pa pazi na kabel zvo?nika in kabel stikal - aja pa snami mehanizem za odpiranje. pa pazi na polivinil, ne ga strgat - je vodna za??ita Ostati ti mora tapeta v roki s stikali gor - potem lahko vzame? ven cel stikalni del ampak ?e poprej lahko testira? oz pregleda? kontakte. Druga?e nisi kaj odklapljal akomulatorja, oz si probal jih na novo programirat auto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 problem je v tem ker je tipka mlahava-mehka in misli? da sploh ne dela in da bo vsak?as stran padla! Imam enak problem i??em po netu ?e se kje da dobit kaj za zamenjat,same tipke ?e nisem razdiral (bom v kratkem da vidim ?e je samo kak?na vzmet ali kaj takega po?ila) ni pa ta komplet stikal poceni Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jernic Napisano 7. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2014 Jures, hvala za navodila. Uklopko, natan?no tako...alora, bom kar po?akal kaj bo? na?el... Pa si ti to razkopal ,ve? v ?em je problem...se je odlomil kak feder,kos plastike.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
uklopko Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Jures, hvala za navodila. Uklopko, natan?no tako...alora, bom kar po?akal kaj bo? na?el... Pa si ti to razkopal ,ve? v ?em je problem...se je odlomil kak feder,kos plastike.. ko uporabim moje avtoelektri?arsko znanje in poizkusim vnov?it ?e znanje elektronike ti povem kak?en bo rezultat Nisem ?e razkopal bom pa ker tudi mene moti Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Prodajta ?e ta jajca, preve? navora, ?e pomik ?ajb zjebe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Prodajta ?e ta jajca, preve? navora, ?e pomik ?ajb zjebe. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jernic Napisano 7. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2014 Prodajta ?e ta jajca, preve? navora, ?e pomik ?ajb zjebe. Jaz sem se raznimi navorskimi in plinskimi jajci ?e odpovedal .... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Jaz sem se raznimi navorskimi in plinskimi jajci ?e odpovedal .... Skratka pri?el k pameti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Jaz sem se raznimi navorskimi in plinskimi jajci ?e odpovedal .... Kako, sej na bencinarjih ni? ne crkne... crkujejo samo dizli - a si ziher da nima? dizla? Citiraj
jernic Napisano 8. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2014 Kako, sej na bencinarjih ni? ne crkne... crkujejo samo dizli - a si ziher da nima? dizla? hm...te?em pogledat kuj na parking ,dvignit havbo...?e sploh bom lo?il koruzo od fi?ola ker pojmanimam.. verjamem pa ,da so knofi za ?ipe v vseh variantah enake izvedbe... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Boss Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 hm...te?em pogledat kuj na parking ,dvignit havbo...?e sploh bom lo?il koruzo od fi?ola ker pojmanimam.. verjamem pa ,da so knofi za ?ipe v vseh variantah enake izvedbe... a ne ne... pri dizlih so iz drugega materjala, da se prej pokvarjo. p.s. eni celo dejansko verjamejo da je res tako Citiraj
g.Wankel Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 Nima dizla ker na Jezeru ko se sre?amo n? ne smrdi Citiraj
KAALman Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 pri meni je bil zlomljen jezi?ek (?tift), s katerim je tipka pritrjena v stranski okvir, in zato je bila mlahava, ter ni delalo avtomatsko zapiranje/odpiranje... razdrl, pogledal, namestil na pravo mesto, ter od strani not zavil vijak M3, odrezal glavo, pobrusil vi?ek kovine, in dela kot novo... nimam pa slik, kaj sem delal ampak ko razturi?, je precej enostavno vse skup p/s: pri trgovcu "na?ega zaupanja" so mi rekli, da pa? samo ni programirano, pa da to ni ni? posebnega, da lahko doma to opravim v par minutah... potem smo ?e pri njem probali, pa ni ?lo... Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 pri meni je bil zlomljen jezi?ek (?tift), s katerim je tipka pritrjena v stranski okvir, in zato je bila mlahava, ter ni delalo avtomatsko zapiranje/odpiranje... razdrl, pogledal, namestil na pravo mesto, ter od strani not zavil vijak M3, odrezal glavo, pobrusil vi?ek kovine, in dela kot novo... nimam pa slik, kaj sem delal ampak ko razturi?, je precej enostavno vse skup p/s: pri trgovcu "na?ega zaupanja" so mi rekli, da pa? samo ni programirano, pa da to ni ni? posebnega, da lahko doma to opravim v par minutah... potem smo ?e pri njem probali, pa ni ?lo... pa to je potem kar pogosta napaka hmm zanimivo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jernic Napisano 11. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2014 pri meni je bil zlomljen jezi?ek (?tift), s katerim je tipka pritrjena v stranski okvir, in zato je bila mlahava, ter ni delalo avtomatsko zapiranje/odpiranje... razdrl, pogledal, namestil na pravo mesto, ter od strani not zavil vijak M3, odrezal glavo, pobrusil vi?ek kovine, in dela kot novo... nimam pa slik, kaj sem delal ampak ko razturi?, je precej enostavno vse skup p/s: pri trgovcu "na?ega zaupanja" so mi rekli, da pa? samo ni programirano, pa da to ni ni? posebnega, da lahko doma to opravim v par minutah... potem smo ?e pri njem probali, pa ni ?lo... No, zih bo to to ..se lotim zadeve. O?itno imajo japon?ki bolj ne?ne prstke in je bolj za njih narejeno.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
dpicul Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 No, zih bo to to ..se lotim zadeve. O?itno imajo japon?ki bolj ne?ne prstke in je bolj za njih narejeno.. ali pa ste vi nekateri pregrobi.. Citiraj
jernic Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 ali pa ste vi nekateri pregrobi.. Ima? kar prav .Zadevo sem danes uspe?no porihtal ,brez da bi naredil ?e ve? ?kode.. In sedaj, ko vem kako zgleda mehanizem, lahko re?em, da je potrebno biti temi knofi zelo prijazen.. Ko pa bere? navodila za uporabo, pozabil sem kako se vzpostavi avtomatski pomik,pa pi?e ob programiranju MO?NO potegnite ,gor dol ,kamor ?e..Pa ni narejeno za mo?no ,sploh ne.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.