Strela Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Zanima ?e so pri oljnem filterju,(konkretno pri moji makini) kake podlo?ke med tem in karterjem ker sem nekje sli?al da so neke in da je fajn novo dati pri menjavi filterja? ?e je pa kak?na je? tnx Citiraj
tawko Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 mozno da mas bakreno ki deluje kot "dihtunga" Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Zanima ?e so pri oljnem filterju,(konkretno pri moji makini) kake podlo?ke med tem in karterjem ker sem nekje sli?al da so neke in da je fajn novo dati pri menjavi filterja??e je pa kak?na je?tnx Vedno se jo menja,ker drugace se radi pojavijo fleki pod motorjem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tawko Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 misles rect zacne oznacevat svoj teritorij zako kot to dela moj Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 misles rect zacne oznacevat svoj teritorij zako kot to dela moj To ja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 10. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2014 To ja. Dimenzije? Pa kje to kupim? Citiraj
Deeyan Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Dimenzije? Pa kje to kupim? nese? staro zravn pa ti dajo novo enako dobi? pa ?e celo v raznoraznih kmetijskih zadrugah Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Strela Napisano 10. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2014 nese? staro zravn pa ti dajo novo enako dobi? pa ?e celo v raznoraznih kmetijskih zadrugah Ma, kje imam ?as ?e ko mi to olje pa to menjava okrog zaradi podlo?ke laufati. No, mogo?e ?e kje potuhtam kake so. lp Citiraj
Shrek Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Oj. ?e je podlo?ka bakrena, jo na ognju segrej, da za?ari, potem je pa spet mehka kot maslo in je kot nova...pa jo zmontira? nazaj. Preverjeno deluje... LP Ivan Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Oj. ?e je podlo?ka bakrena, jo na ognju segrej, da za?ari, potem je pa spet mehka kot maslo in je kot nova...pa jo zmontira? nazaj. Preverjeno deluje... LP Ivan Ja ?e ni tista za 1X uporabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Lahko da se motim (pa? vsak model ima kaj druga?e), a navadno je pri oljnem filtru samo gumijasto tesnilo. Ki se ga pri menjavi malo nama?e z sve?im oljem, nale?no povr?ino na bloku motorja pa dobro o?isti. In to je to. Je pa bakrena ali pa aluminijasta podlo?ka pod ?epom za izpust olja iz karterja. Vsaj navadno je tako. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Lahko da se motim (pa? vsak model ima kaj druga?e), a navadno je pri oljnem filtru samo gumijasto tesnilo. Ki se ga pri menjavi malo nama?e z sve?im oljem, nale?no povr?ino na bloku motorja pa dobro o?isti. In to je to. Je pa bakrena ali pa aluminijasta podlo?ka pod ?epom za izpust olja iz karterja. Vsaj navadno je tako. Ima? prav. Zanima ?e so pri oljnem filterju,(konkretno pri moji makini) kake podlo?ke med tem in karterjem ker sem nekje sli?al da so neke in da je fajn novo dati pri menjavi filterja? Dvoumno vpra?anje, sem ?e v ?tartu hotu napisat ?e ima oljni filter pritrjen na karter, pa raje nisem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 11. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2014 Ima? prav. Dvoumno vpra?anje, sem ?e v ?tartu hotu napisat ?e ima oljni filter pritrjen na karter, pa raje nisem. Tak?na pa?teta je k se ga navije. Ni fixen. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Tak?na pa?teta je k se ga navije. Ni fixen. Filter ima dihtungo ?e zraven.?ep karterja pa rabi bakreno ali aluminijasto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 11. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2014 Filter ima dihtungo ?e zraven.?ep karterja pa rabi bakreno ali aluminijasto. Mann filter. Nobene dihtunge polek. Kaj pa zdaj? Citiraj
dpicul Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Mann filter. Nobene dihtunge polek. Kaj pa zdaj? Jaz jo vidim se mi zdi ? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Mann filter. Nobene dihtunge polek. Kaj pa zdaj? Smotko tisto ?rnosivo zgoraj JE DIHTUNGA, ki jo pred privitjem rahlo nama?e? z oljem da laj?je zdrsne in da la?je zategne? vilter, na roke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Smotko tisto ?rnosivo zgoraj JE DIHTUNGA, ki jo pred privitjem rahlo nama?e? z oljem da laj?je zdrsne in da la?je zategne? vilter, na roke. Jp, pa tuki ne rabis nobene bakrene podlozke! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Strela Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 Smotko tisto ?rnosivo zgoraj JE DIHTUNGA, ki jo pred privitjem rahlo nama?e? z oljem da laj?je zdrsne in da la?je zategne? vilter, na roke. Leeegenda da smo taki med vami Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Leeegenda da smo taki med vami Tud js se vsak dan kj novega nau?im, najraje pa spoznavam POKVARJENOST folka.Foruma?i izklju?eni ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.