jures Napisano 27. avgust, 2016 Prijavi Napisano 27. avgust, 2016 ?e ni saj mora nekaj ?e imet da je tako "?isto"? Sent from my SM-G920F using Tapatalk?ist je relativno, sigurno ni tako ?ist kot z adblue. Sent from my SM-G920F using TapatalkCe bi imel bi mi ze avto moral eksplodirat . Ne vem detajlov, ker me tudni ne zanimajo... Samo izklopil sem, in lahko spet vklopim. No ne jaz Rsr sport Seveda s tem tudi adblu tekocine ne vlece vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 27. avgust, 2016 Prijavi Napisano 27. avgust, 2016 Mene pa zanima, ali je v ta novih ?e problem z tem DPF filtrom kot pri prej?njih modelih?Zato, ker sem malo iskal po internetu in folk se ni? kaj ne prito?uje glede tega. Citiraj
jures Napisano 27. avgust, 2016 Prijavi Napisano 27. avgust, 2016 Mene pa zanima, ali je v ta novih ?e problem z tem DPF filtrom kot pri prej?njih modelih?Zato, ker sem malo iskal po internetu in folk se ni? kaj ne prito?uje glede tega.Mogoce se ni tok kmjev na novih? Dpf je namrec enak se mi zdi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 28. avgust, 2016 Prijavi Napisano 28. avgust, 2016 Mogoce se ni tok kmjev na novih? Dpf je namrec enak se mi zdiSamo eni imajo ?e po 150 Kkm pa ni? ne jamrajo.Bom videl kako se obnesepri sodelavcu,ki dela samo po par kilometrov na dan c novo cx5.Za enkrat se ?e ni? ne prito?uje. Citiraj
R_sport Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Napisano 30. avgust, 2016 DPF pri Mazdi ni enak, ve?krat so ga ?e izbolj?al. Kako je z novimi ne vem, je pa neproblemati?en ?e pri starem modelu M6 z 2.2 dizlom. Po prevo?enih 125.000 km nikoli nobenih problemov, vendar jaz delam razdalje 130km+ v enem kosu tako, da mogo?e nisem najbolj merodajen za tiste, ki se vozijo na kratkih razdaljah... ?i??enje se vklju?i na vsakih cca. 450 km. Citiraj
SpEkTr Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Napisano 30. avgust, 2016 Ja, tudi meni se regeneracija izvaja nekje med 400 in 450 km. Je pa res da imam ?e powerbox, kar /(?e gati??i?) malce skraj?a interval. Pa v zadnjem letu in pol imam bolj ali manj samo primestne vo?nje cca 12km v eno smer. No razen sem pa tja kako dalj?o, poleti ga prepucam ko vle?em prikolico ...takrat se v dalj?i klanec saje kurijo brez aktivne regeneracije Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 http://siol.net/avtomoto/prva-voznja/mazda-6-prenova-z-malimi-a-pomembnimi-novosti-425539 Citiraj
LnB Napisano 25. september, 2016 Prijavi Napisano 25. september, 2016 http://www.zurnal24.si/dan-za-varen-avto-aeb-samodejno-zaviranje-test-vransko-amzs-mazda6-brane-legan-clanek-278123 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.