dilar Napisano 1. oktober, 2005 Prijavi Napisano 1. oktober, 2005 Najprej se opravi?ujm, ker vem da tema ne spada na podro?je avtomobilizma... me pa vseeno zanima, ?e se kdo iz foruma ukvarja s kk?nim ekstremnim ?portom razen drvenja po slovenskih cestah (freestyle snowbording, surfing, kitesurfing, skating,...). zanima me zato, ker bi rad nabavil dirtsurf (na dve ve?ji kolesi pritrjena ?elezna konstrukcija). imam namre? kitesurf, pa nekak ni ?asa it na italjansko ali hrva?ko obalo, snega je pa v dolini bol malo, ?e pa zapiha veter bi pa useeno rad mau zajadral s kajtom. no ?e ima kdo kak?ne informacije, kje bi se to dobilo in koliko stane, bi bil zelo hvale?en. druga? pa napi?te, ?e se kdo ukvarja, oz. se je ukvarjal s katerim od ekstremnih ?portov. LP, Rejc Citiraj
LabiGT Napisano 1. oktober, 2005 Prijavi Napisano 1. oktober, 2005 smucanje (take vrste da je naklonv vecji od 45°) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Tudi smu?anje...... Citiraj Feel free....
poky Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Jaz sn boarder!! Sn se v Avstriji ?e spu??al po "prepovedanih" poteh!!! Lahko se kaj zmenimo pa gremo skup na kako turo!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Uuuu,M 16 pa to!!!! A si soldier?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Uuuu,M 16 pa to!!!! A si soldier?? z vojsko sem opravil pred 15 leti, tole je pa zgolj for fun Druga?e je pa tist replika SR16, ki je ena od izpeljank M16 Citiraj
poky Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Ok,vsaj blizu sn bil.... Je pr meni ?e tudi 11 let,kaj sn bil v vojski!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
dilar Napisano 4. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 pokycar...bi se lahko zmenil ja...sm tud border, rd se zapelm po kk?nmu railu al pa jumpici, drga? pa tud turno ni slabo druga?e je pa baje s ?tudentskim klubom za 37k u Altabadiji se mi zdi, od 12.-16. 12. organiziran izlet. tebe to najbr? ne zanima, si ?e prestar, ampak za use ostale iz kamni?kega konca...uklu?en je pa tudi prevoz + karta + hrana in bivanje, tko da se res spla?a. se pa opravi?ujem vsem, ki sem jih ''zrajcal'' s povedanim LP, Rejc Citiraj
poky Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 tebe to najbr? ne zanima, si ?e prestar Pa kaj si ti nor!!!!Zaj sn se pa zamislo....Jaz se sploh ne po?utim tak starega,pa z veseljem se z boardom kje po kaki strmini spustim pa to...pol pa mi ti re?e? da sn PRESTAR!!!! Kolko si te ti star?? Pa ne skrbi,nisn zamerljiv ?lovek,samo malo sn se zamislo... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
eye Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 extrremni ?porti: - aktivno lenarjenje ... Citiraj
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Mr. J...to ni extremen ?port.... :ne vem: To je ekstremno pre?ivljanje prostega ?asa...) Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 extrremni ?porti: - aktivno lenarjenje ... Ej, to jaz tudi obvladam - ?e mam le ?as!!!! Citiraj Papa, Tomi
dilar Napisano 6. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 oprosti pokycar...nism tko mislu....jest sm meu u mislih, da si prestar za ?tudentski klub in ne bi mogu met tazga popusta. mal sva se narobe razumela. drga? pa za bordat nisi nikoli prestar, sam da ve? da bo? zmogu in da se po?uti? mladega jest sm 18, februarja bom 19. se bomo kdaj kej zmenili, pa gremo km u planine ane... LP, Rejc Citiraj
poky Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 he he,se sn ti napisal,da nisn zamerljiv ?lovek!! Lahko se res gdaj zmenimo ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 a tole je tudi adrenalinski ?port :ne vem: Citiraj
David Napisano 12. oktober, 2005 Prijavi Napisano 12. oktober, 2005 BoSS DEFINITIVNO!!!! LP dAVid Citiraj Feel free....
dilar Napisano 15. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 hehehehehe nevarno, poceni in domiselno...bi se ?e skor loh rekl nova disciplina Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.