Bossek Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 in popravilo? Na uradnem 1k+? Ali ti bo Simon popravil za precej manj? Citiraj
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2014 Nov tak kos bi bil med 200 in 300?, mi je g. Majes natisnil uradno ponudbo, ?e grem na neuradno varianto, pa bi mi verjetno znal nek mojster "orodjar" tole po?timati za nekajkrat ni?ji znesek. Sem zelo vesel, da ni kaj ve?jega (huj?ega v smislu ?). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Nov tak kos bi bil med 200 in 300?, mi je g. Majes natisnil uradno ponudbo, ?e grem na neuradno varianto, pa bi mi verjetno znal nek mojster "orodjar" tole po?timati za nekajkrat ni?ji znesek. Sem zelo vesel, da ni kaj ve?jega (huj?ega v smislu ?). No pa smo nekateri le bili blizu ?loganja problema. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 2. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2014 ?e oz. ko se vam pojavi "moja" te?ava, je re?itev zanjo izna?el ?efe tega foruma (lastnik MPS) in se mu ob tej prilo?nosti zahvaljujem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 To imamo ?e dobre mojstre pohvala ?efu foruma.take rabimo..lp ale? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Da spet ne odpiram nove teme.... Ker mi je M3 neki casa stala, mi gre zdej prestavna rocica levo in desno full na trdo... Kaj bi lohk blo narobe? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2014 Ker se je te?ava ponovila oz. smo se jo lotili na napa?ni strani, je danes ponovno Bo?tjan pogledal in v cca. pol minutke ugotovil kje je v resnici te?ava, to je namre? na jeklenici (zajli) menjalnika, ki je dodobra nacefrana. To je tista srednja, ki ima funkcijo za naprej in nazaj s prestavno ro?ico. Pohvala mojstru za odkritje ter dr. Pelku, ki mi bo za ugodno ceno po?timal. ZOOM-ZOOM Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 6. junij, 2014 Prijavi Napisano 6. junij, 2014 Ker se je te?ava ponovila oz. smo se jo lotili na napa?ni strani, je danes ponovno Bo?tjan pogledal in v cca. pol minutke ugotovil kje je v resnici te?ava, to je namre? na jeklenici (zajli) menjalnika, ki je dodobra nacefrana. To je tista srednja, ki ima funkcijo za naprej in nazaj s prestavno ro?ico. Pohvala mojstru za odkritje ter dr. Pelku, ki mi bo za ugodno ceno po?timal. ZOOM-ZOOM zmaj super sam da si to porihtal lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 6. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2014 Jaz sem zadnji, ki bi karkoli po?timal, razen v narekovajih, hehe. Mojstra sta pa Ajvar in Pele. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 7. junij, 2014 Prijavi Napisano 7. junij, 2014 Zmaj to je sigurno da sta Bo?tjan in dr.Pelko taprava mojstra...lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.