LabiGT Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 bom probal cim manj slik 1. New York (z avionom od doma do tja) 2. Las Vegas (spet letalo) 3. V las Vegasu najel Camarota z 326 konji in avtomatikom... 4. In takoj route 66 proti Grand canyonu. Neskoncne ravnine z 0 prometa...noro 5. Grand canyon 6. Los Angeles iz Mulhollanda drivea (gor so ovinki) 7. Voznja do San Francisca preko njihove jadranske magistrale (Pacific coast highway). Carsko. 8. San Francisco 9. Potem se je avto vrnil in spet letalo v Miami beach in pol se nazaj...3 tedne, veliko avionskih kilometrov, avtomobilskih dobrih 2000...velik za videt, pa ceprav te casovno razlike unicujejo je blo vredno 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Lepo ?evape si kaj pogre?al ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Labi, verjamem da si u?ival, tudi fotke so izvrstne, kot iz kak?nega promocijskega letaka za ZDA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 22. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2014 Lepo ?evape si kaj pogre?al ? a se hecas, z vsemi hamburgerji v san franciscu sem jedel najboljse sushije do zdaj...res prva liga...pa se prave ninje so jih naredile zoom zoom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 a se hecas, z vsemi hamburgerji v san franciscu sem jedel najboljse sushije do zdaj...res prva liga...pa se prave ninje so jih naredile zoom zoom A si videl kak?no dobro gibsonko? Citiraj
Gelipter Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Labi super vidim da si u?ival lp ale? Citiraj
jures Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Noro Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Hudo! Kolk pa kej pokuri tale Camaro? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 23. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2014 Hudo! Kolk pa kej pokuri tale Camaro? s takimi voznjami (vecinoma tempomat in skoz ravnine) dobrih 11...poln tank pride okoli 45 eur aja pozabu sem eno specijalno za ajvarja v L.A. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
MazdaBoy Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Hudo, ni kaj. Bi blo za probat enkrat. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 s takimi voznjami (vecinoma tempomat in skoz ravnine) dobrih 11...poln tank pride okoli 45 eur aja pozabu sem eno specijalno za ajvarja v L.A. To mi deli. Po?lji mi prosim v polni velikosti, da jo nabijem na steno doma. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Evo dobil. Si opazil zgoraj desno nek napis ki se kon?a na "ll" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Evo dobil.Si opazil zgoraj desno nek napis ki se kon?a na "ll" pa ?e Stellco ma? spodi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 23. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2014 Evo dobil.Si opazil zgoraj desno nek napis ki se kon?a na "ll" a rostilj za pedre :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Je*e se teb za krizo...edino prav P.S. Business or pleasure? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jernic Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Hudo nobel... Ima? kje obe?eno kaj ve? fotk za videt..? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 24. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2014 nimam, fotk je ene milijon, komu se to ljub :-) alex, bil sem v whisky a go gi v LA, to je un kafic kjer so imeli 'koncerte' na zacetku kariere vsi rokerji...npr metallica drugi koncert ravno tam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Js sm pa od tebe pricskoval popolni potopis kot vse do zdej... Tole me je razvocaralo... Odkar si porocen nimas vec tok casa hahha... Ajd dj nekam mal vec slik da se slinmo... Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 nimam, fotk je ene milijon, komu se to ljub :-) alex, bil sem v whisky a go gi v LA, to je un kafic kjer so imeli 'koncerte' na zacetku kariere vsi rokerji...npr metallica drugi koncert ravno tam u, carsko.Jaz bi tudi bil tam. Citiraj
LabiGT Napisano 25. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2014 poln tank camarota je prisel najvec 45 eur, danes sem tankal polno alfo 83 eur....ni fer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tomozuki Napisano 17. maj, 2014 Prijavi Napisano 17. maj, 2014 O mater, to pa je zavidljivo! Tudi sam bi enkrat rad naredil nekaj podobnega, ampak niti nimam predstave, koliko bi vse to stalo? Verjetno kakih 5000? sigurno? Citiraj
LabiGT Napisano 17. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2014 ja mal vec (avion je se najmanjsi strosek btw) aja tole sem pozabu dat, jap v usa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.