Boškobuha Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Oj, mam en "problem". Ko mi med vo?njo vklopi kompresor klime se to kr fino ?uti. Avto cukne.. Prvo sem sumil da je mogo?e premalo plina v sistemu in zadevo napolnil,vendar problem ostaja. Probal sem z roko obrnt kompresor in se ne vrti ?isto na lahko kot na na?i drugi mazdi (1.8),vendar ni ?utit le?aja ali kaj podobnega. Je pa tudi za spoznanje glasnej?i kompresor med delovanjem kot na drugi mazdi. Zanima me, ?e ima kdo enak motor in ?e bi lahko preveril koliko upora je na njegovem kompresorju pri obra?anju na roke.. Mojega ne more? zasukat z enim prstom. Tole me malo jezi in nebi rad kak?nih problemov ko bo topleje.. Imam kdo kak predlog? Se da dobit komplet za obnovo tega kompresorja? ?al nikjer ne najdem podatka o tipu kompresorja. Hvala lp Citiraj
jstdoma Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Pa to si vrtil samo jermenico, ali si imel sklopko vklopljeno? ?e je tak sistem kot pri ve?ini. Citiraj
Boškobuha Napisano 22. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2014 Ja ko je ugasnjen motor tak ne more? vrtet druga kot samo kompresor preko sklopke. Torej del ki je ob jermenici in je pritrjen na os kompresorja. ?e gledava tvojo skico je to levi del. Upam da se razumeva Citiraj
jstdoma Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Ja razumem zdej Pol je res kompresor - ne vem pa kok nalahko se sploh mora vrtet! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.